به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، فیس بوک دوباره اعتراف کرد اطلاعات کاربران را به شیوه ای نامناسب در اختیار شرکت های طرف سوم قرار داده است.
این شبکه اجتماعی پس از رسوایی کمبریج آنالایتیکا تعهد کرد نظارت بیشتری بر میزان اطلاعاتی کند که در اختیار توسعه دهندگان اپلیکیشن قرار می گیرد، اما تاکنون بارها در این مسیر شکست خورده است.
فیس بوک در سال ۲۰۱۸ میلادی اعلام کرد دسترسی توسعه دهندگان اپلیکیشن به اطلاعات کاربران را محدود می کند. یکی از اقدامات فیس بوک در این زمینه وضع قانونی بود که به توسعه دهندگان اپلیکیشن اجازه نمی داد از اطلاعات کاربرانی استفاده کنند که به مدت ۹۰ روز وارد حساب کاربری شان نشده اند.
اما کنستانتینوس پاپامیلتیادیس نائب رییس بخش« پلتفرم پارتنرشیپ» این شبکه اجتماعی جزئیاتی در باره باگی در سیستم فیس بوک منتشر کرده که به مدت ۲ سال کشف نشده بوده است.
او فاش کرده تا همین اواخر حدود ۵ هزار توسعه دهنده برنامه به اطلاعات دسته ای از کاربران دسترسی داشته اند که بیش از ۹۰ روز وارد حساب کاربری خود نشده بوده اند. این اطلاعات شامل آدرس ایمیل، تاریخ تولد، زبان و جنسیت آنها می شود.
فیس بوک ادعا می کند پس از کشف این باگ آن را برطرف کرده اما هنوز اعلام نکرده چرا این مشکل به مدت ۲ سال رصد نشده بوده یا اطلاعات چه تعداد کاربر به دلیل وجود آن فاش شده است.
نظر شما