محمد بدری در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: این خانوارها از ۳ نوع توانمندسازی سازمانی، اجتماعی و خانواده بهرهمند میشوند که در مجموع هدف آمادگی خانواده و جامعه در راستای کاهش فقر است.
بدری در ادامه اضافه کرد: کمیته امداد در تولید فقر خانواده نقشی ندارد و به عنوان درمانگر و حمایتی نقش ایفا میکند.
وی در ادامه با اشاره به نهادهای حمایتی و خیریهها عنوان کرد: یکی از وظایف امداد رفع هم پوشانی با سازمانهای دیگر است و در رویکردی جدید با خیریهها ارتباط تنگاتنگی برقرار کرده است تا نیاز خانوادهها را بین امداد و خیریهها تقسیم کرده و مرتفع کند.
او تصریح کرد: تعدادی از مددجویان از نظر اقتصادی وضع بدتری نسبت به دیگر مددجویان تحت حمایت دارند؛ به طوری که در حاشیه شهرها و مناطق محروم زندگی میکنند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد فارس افزود: کمیته امداد این مناطق را رتبه بندی و ضریب محرومیت را به آنها اختصاص داده است. بر اساس این ضرایب، خدمت رسانی به این خانوارها انجام میشود و در همین راستا امداد با آموزش و پرورش، نهضت سوادآموزی، امور بانوان استانداری، بسیج سازندگی و خیریهها تعامل برقرار نموده تا هر یک از دستگاهها بر اساس توانایی خویش به محرومین خدمترسانی کنند.
بدری با بیان اینکه در حال حاضر ۵۲ هزار و ۶۹ خانوار تحت حمایت امداد فارس در مناطق با ضریب محرومیت ساکن هستند، گفت: این تعداد ۴۳ درصد خانوارهای تحت حمایت امداد را در شامل میشود که در سال گذشته ۴۷ درصد از اعتبارات امداد استان را در ۲۹ سرفصل خدماتی با اعتبار ۱۸۹ میلیارد تومان به خود اختصاص داده است.
نظر شما