به گزارش خبرنگار مهر، جعفر سمساری امروز ظهر در نشست خبری به مناسبت هفته تأمین اجتماعی در تبریز گفت: سازمان تأمین اجتماعی بزرگترین نهاد بیمهای کشور است که در استان آذربایجان شرقی نیز بیشترین میزان بیمه شده تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند.
وی با بیان اینکه خدمات تأمین اجتماعی در چارچوب قانون، در قالب خدمات درمانی، بیمه بیکاری، غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، پروتز و اروتز، تعهدات بلندمدت شامل بازنشستگی، ازکار افتادگی و بازماندگی به ذینفعان ارائه میشود، ادامه داد: ۱۹۲ هزار نفر بازنشسته و مستمری بگیر اصلی تحت پوشش اداره کل تأمین اجتماعی استان هستند.
سمساری با اشاره به اینکه جمعیت تحت پوشش این اداره کل با احتساب افراد تبعی بالغ بر دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در استان است، افزود: با توجه به ساختار جمعیتی و شرایط اشتغال کشور، افزایش تعداد بازنشستگان به نسبت بیمه شدگان طی دهههای اخیر پیشی گرفته است.
وی با بیان اینکه کاهش نسبت بیمه شدگان به تعداد بازنشستگان چالشی، جدی برای صندوقهای بازنشستگی است ابراز داشت: درحال حاضر نسبت بیمه شدگان به بازنشستگان به کمتر از ۵ رسیده است که این عدد به عنوان هشداری برای صندوقهای بازنشستگی از جمله سازمان تأمین اجتماعی است.
سمساری افزود: نسبت به سال ۹۸ خوشبختانه تعداد مقرری بگیران بیکاری امسال در کارگاههای تولیدی کاهش یافته است.
وی با اشاره به حمایت دولت از افرادی که به دلیل شیوع ویروس کرونا متضرر شدهاند گفت: علاوه بر خدمات درمانی به مراجعین، امهال حق بیمه سهم کارفرمایی در سه ماهه اول شیوع بیماری، پرداخت کمک هزینه بیکاری به بیمه شدگان شاغل در مشاغل ۱۴ گانه آسیب دیده از کرونا، تمدید اعتبار دفاتر درمانی بیمه شدگان و مشمولین بیکاری تا شهریور ماه، حذف و کاهش فرآیندهای اداری حضوری و تعلیق جلسات کمیسیونهای پزشکی و … از جمله مهمترین اقدامات تأمین اجتماعی بوده است.
۱۲۰۰میلیارد تومان در بخش درمان هزینه شده است
مدیر درمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با بیان اینکه ۱,۲۰۰ میلیارد تومان در بخش درمان هزینه شده است، گفت: ۸۰۰ میلیارد تومان آن غیرمستقیم و ۴۰۰ میلیارد تومان آن نیز مستقیم هزینه شده است.
اسماعیل مقدس پور با بیان اینکه خدمات درمانی در دو بیمارستان و ۱۱ درمانگاه تأمین اجتماعی در استان ارائه میشود، گفت: ۳ درمانگاه در استان به زودی افتتاح میشود و در حال جذب نیرو برای این درمانگاهها هستیم.
وی با بیان اینکه در سال ۹۸ بیش از ۲.۶ میلیون بیمار به شکل سرپایی در بیمارستانها و درمانگاههای تأمین اجتماعی ویزیت شدهاند، گفت: در سال ۹۸ بالای ۳۳ هزار نفر در بیمارستانها بستری شدند و ۷۱۹ عمل جراحی قلب انجام شده است. ۱۷ هزار مورد نیز جراحی داشتیم و ۱۳۰۰ مورد زایمان طبیعی نیز انجام شده است.
وی با بیان اینکه تسویه بدهیها به شکل زیادی انجام شده است، گفت: پرداختها نیز نسبت به قبل وضعیت مناسبی دارند.
مقدس پور با اشاره به اینکه هتلینگ بیمارستان ۲۹ بهمن تکمیل شده است، گفت: بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی تبریز نیز برای جایگزینی با ۲۹ بهمن به دنبال دستور هیأت دولت در سال ۸۷ در زمینی به مساحت ۴۲ هزار متر مربع در شهرک خاوران درحال انجام است. هم اکنون قرارداد واگذاری بیمارستان ۳۲۷ تختخوابی منعقد شده و امور فنی و مهندسی و نقشه کشی انجام میشود.
وی با احداث پلی کلینیک سهند نیز اشاره داشت و گفت: درمانگاه خدمات درمانی در سهند باتوجه به جمعیت بالای این شهر جدید احداث میشود و کارهای آن انجام و زمین اختصاص داده شده است.
نظر شما