به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشکده علمی کاربردی پست و مخابرات، هدف از برگزاری این دوره، ارائه آموزش های کاربردی و تربیت نیروی متخصص برای بازار کار صنعت ارتباطات اعلام شده است.
حسن یگانه معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده مخابرات در این باره گفت: در جهت کاربردیتر شدن دوره و با توجه به اهمیت و نقش بهرهمندی و توسعه ۵G در شکل گیری کسبوکارهای مبتنی بر فناوریهای نوین به ویژه اینترنت اشیا (IoT )، شرکتکنندگان در این دوره علاوه بر یادگیری مباحث کلیدی و اصلی با دنیای فناوری اینترنت اشیاء نیز آشنا خواهند شد.
وی افزود: ترکیب این دو مبحث، علاوه بر افزایش دانش و تخصص فارغ التحصیلان مرتبط، میتواند محرک خوبی برای خلق ایده و کارآفرینی در این دو موضوع باشد. در همین راستا فرصت حمایت از ایدهها و سرمایهگذاری برای تولید MVP ایدههایی که قابلیت تجاریشدن دارند نیز، مهیا شده است.
به گفته یگانه ظرفیت این دوره بسیار محدود است و پذیرفته شدگان دوره، ۱۰۰ ساعت آموزش شامل مباحث تئوری، عملی و مهارتهای نرم زیرنظر اساتید و مربیان فعال در زمینه ۵G و IoT میگذرانند و در صورت ارائه موفق پروژه عملی در پایان دوره، گواهینامه معتبر به آنها اعطا خواهد شد.
وی افزود: با توجه به شرایط ویژه ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور و ضرورت حفظ سلامتی شرکتکنندگان این دوره به استثناء مباحث کارگاهی و عملی، دوره به صورت آنلاین برگزار خواهد شد و مباحث کارگاهی با رعایت کامل موارد و پروتکلهای بهداشتی، برگزار خواهد شد.
این دوره در نیمه دوم مردادماه آغاز میشود و تا اواسط شهریورماه ادامه خواهد داشت. جزئیات بیشتر از نحوه ثبت نام در سایت دانشکده مخابرات در دسترس است.
نظر شما