به گزارش خبرگزاری مهر، کیانوش جهانبخش در نطق پیش از دستور یکصد و هشتاد و چهارمین جلسه علنی شورای شهر بیان داشت: پس از اعتراض بنده به این معضل و مشکل و قرار گرفتن جلوی لوله فاضلاب، شرکت آب و فاضلاب با شتاب غیر کارشناسی و بر اثر فشارهای آب و فاضلاب کشور و مقامات محلی نسبت به انعقاد قرارداد با شرکت ژرف کار جم در مهر ماه سال ۹۴ قراردادی حول سه محور؛ توسعه شبکه جمع آوری در قالب سرمایه مازاد، ارتقا بازسازی، نوسازی و بهره برداری از تأسیسات ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانه فاضلاب و احداث بهره برداری ایستگاه پمپاژ و خط انتقال پساب، اقدام کرد.
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: مبلغ سرمایه گذاری در سال ۹۴ معادل ۲۵۰ میلیارد تومان با دوره ساخت احداث ۲ ساله بوده که سه سال از دوره قطعیت و حدود ۵ سال از دوره مبادله قرارداد گذشته و هیچ اتفاقی رخ نداده است.
جهانبخش افزود: طی بررسیهای صورت گرفته، متوجه شدیم که اکثر قراردادهای شرکت ژرف کار جم در سطح کشور خلع ید شده، یا خاتمه پیمان یک طرفه داشته ویا اینکه بلاتکلیف و بی سرانجام مانده و در سایت سازمان برنامه و بودجه، صلاحیت این کشور رد شده است و این شرکت حق هیچ گونه فعالیتی تا سال ۱۴۰۱ را ندارد.
وی گفت: اصرار مدیریت عالی استان، سکوت و انفعال آب و فاضلاب و عدم توجه و بررسی وزارت نیرو جای سوال اساسی دارد که از دستگاههای نظارتی و مدعی العموم انتظار میرود به این موضوع ورود کنند.
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه خاطرنشان کرد: در قرارداد منعقد شده با این شرکت، زیاده خواهی شرکت و عدم توجه به منافع مردم مشخص است و انتظار میرود شرکت آب و فاضلاب هر چه سریعتر شرایطی را فراهم کند تا این شرکت خلع ید شود و فراخوان جدیدی برگزار کندتا این مشکل بعد از سالها برطرف شود.
جهانبخش بیان داشت: انتظار مردم بندرعباس این است که مساله فاضلاب شهری حل شود و دستگاههای مسئول پاسخگو باشند که در این سالها برای حل مشکل فاضلاب چه کرده اند؟ و از مدیریت عالی استان میخواهیم واقع بینانه به این موضوع نگاه کند و شورا و شهرداری را مقابل افکار عمومی قرار ندهد.
نظر شما