به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه سیاستگذاری رویداد ملی «کرونا روایت» با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاونان سازمان، دبیر جشنواره و مدیران بخشهای مختلف جشنواره در محل سازمان نظام پزشکی برگزار شد.
در این جلسه محمدرضا ظفرقندی رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با اشاره به خاطراتی از دوران دفاع مقدس و حماسههای متعددی که در ان دوران ثبت شد ولی متاسفانه ضبط نشده است، به پاگیری رویداد ملی کرونا روایت در همان روزهای اولیه بروز همه گیری کووید ۱۹ در سازمان نظام پزشکی اشاره کرد و ابعاد این رویداد را ملی و حتی فراملی دانست و گفت: خوشبختانه کار به خوبی شروع شد و ادامه یافت و افراد بزرگ و تاثیرگذار و مجموعه ها و نهادهای ملی و عمومی، همگی با این رویداد همراه شدند.
سپس محمد کیاسالار دبیر کرونا روایت، گزارشی از بخشهای مختلف این رویداد و میزان آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره را ارائه کرد و اشاره کرد که قطعا باید با توجه به ادامه داشتن همه گیری روند جمع آوری آثار و مستندسازی ها ادامه یابد.
سپس مهمانان و دبیران بخش های مختلف جشنواره به ارائه نقطه نظرات و دیدگاههای خود و نیز ارائه گزارش پرداختند.
علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به پنج جشنواره ملی سینمایی پیش رو و تغییر شکل و شمایل جشنوارهها و متمایل شدن این جشنواره ها به اقدامات نمایش آنلاین اعلام کرد که تمامی این جشنوارهها بخشهای ویژه کرونا روایت را در بخشهای خود گنجاندهاند و همین طور بسیاری از سینماگران مطرح هم مشغول مراحل مختلف تولید محصولاتی با محوریت بیماری کرونا هستند.
شهرام رفیعی فر مسئول آموزش عمومی ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص اقدامات انجام گرفته ستاد ملی صحبت کردند و اشاره کردند که برگزیده های رویداد ملی کروناروایت میتوانند کارکردهای آموزشی هم داشته باشند و قطعا اثار برگزیده بخشهای مختلف این رویداد در آموزش عمومی و ایجاد انگیزه در کادر درمان بسیار مهم هستند. همچنین ایشان براینکه مدیران و مسئولان باید به فکر کرونا روایت شماره دو باشند هم تاکید کردند.
قاسمی رئیس شبکه سلامت سیما هم جشنواره کرونا روایت را آبروی سازمان نظام پزشکی و پزشکان دانست و اشاره کرد که در بخش تولیدات تلویزیونی آثار زیادی به ما رسیده اما از این به بعد مهم است که باید به تولیدات خط بدهیم و باید تولیدات را هدایت کنیم . همچنین باید به دوگانگی معیشت و سلامت بپردازیم و باید مشخص کنیم موضع جشنواره در حوزه های کلان چیست و حتما هم باید بدانیم که تولیدات بخشی باید برای جامعه پزشکی و بخشی برای مردم عادی باشد که برای هر دو قشر باید حتما براساس سیاستگذاری و خط مشی های سنجیده باشد.
حسین کرمانپور مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی هم اشاره کرد که شاید نیاز به این باشد که یک روایت معکوس و روایت مخالف هم با هدف ریشه یابی و جستجوی واقعیت و حقیقت انجام شود و نیاز به مستندی است که دغدغههای آینده را پاسخ گو باشد.
نظر شما