به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد علوی شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی در خصوص شیوع بیماریهای ناشی از آلودگی آب، اظهار کرد: دو شاخص برای تشخیص آب آشامیدنی سالم داریم که شامل کلر باقیمانده و غلظت میکروبی است.
وی با بیان اینکه لولههای توزیع آب دچار ترک و شکستگی هستند، افزود: در بسیاری از مناطق استان خوزستان به ویژه مناطق حاشیهای شهر و روستایی، فاضلاب به لولههای آب میزند و لولهها در شبکه فاضلاب غرق آب شدهاند.
علوی بیان کرد: این موضوع باعث ترکیب آب و فاضلاب شده است و اینکه مردم آبی را بخورند که با مدفوع انسانی آغشته است در نتیجه قطعاً عوامل میکروبی، سلامت مردم را تهدید میکند.
وی به بیماری هپاتیت و هزاران نوع بیماری گوارشی منتقل شده از طریق آب آلوده اشاره کرد و گفت: با به خطر افتادن سلامتی و تضعیف سیستم ایمنی مردم، بدن انسانها مستعد بیماری کرونا میشود.
علوی گفت: در رابطه با تلاقی آب و فاضلاب، بارها مراکز بهداشت شرق و غرب اهواز اعلام جرم کردهاند و بارها در شورای سلامت استان مطرح کردهایم.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان همچنین با اشاره به تبعات قطعیهای برق در خوزستان، عنوان کرد: اکثر منازل پمپ دارند و قطعی برق موجب خاموشی پمپها و افت فشار آب میشود که در نتیجه فاضلاب اطراف لولهها به درون آن کشیده میشود و آب آشامیدنی آغشته به فاضلاب میشود.
به گزارش مهر، مرکز بهداشت استان خوزستان نسبت به تلاقی آب و فاضلاب و شیوع بیماریهای میکروبی هشدار داده و اعلام جرم کرده بود که با تکذیب استاندار خوزستان این امر پیگیری نشد.
نظر شما