به گزارش خبرنگار مهر، خلیل رنجبر صبح امروز شنبه در مراسم آغاز به کار پایگاههای سنجش سلامت و ارزیابی نوآموزان استان کردستان، اظهار داشت: پیش بینی میشود امسال بیش از ۲۸ هزار نوآموز با شرکت در برنامه سنجش ارزیابی و جایگاه صحیح آموزشی آنان تعیین شود.
وی افزود: نوبت دهی این برنامه برای بیست و ششمین سال متوالی در دو مرحله اولیه و تخصصی برای تمامی نوآموزان بدو ورود به دبستان (پایه اولیها) استان از ۱۵ تیر ماه آغاز و تا ۳۱ شهریور ماه جاری ادامه مییابد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: در شهرستانهای سنندج (چهار پایگاه)، مریوان (سه پایگاه)، سقز (سه پایگاه، (بانه دو پایگاه)، قروه (دو پایگاه)، دیواندره (دو پایگاه)، کامیاران (دو پایگاه)، بیجار، دهگلان و سروآباد هر کدام یک پایگاه تشکیل و کلیه پایگاهها درجه ب بوده و با شش نفر ارزیاب فعال است.
رنجبر یادآور شد: هزینه دریافتی سنجش برای هر نوآموز ۴۰ هزار تومان اعلام شده و والدین نوآموزان با مراجعه به مدرسه محل ثبت نام فرزندشان و با ارائه مدارک شناسنامهای توسط مدیر مدرسه در سامانه سنجش به آدرس h۱.iehs.ir/tashkhis/home و h۱.csdeo.ir/tashkhis/home نوبت گیری میشوند.
وی بیان کرد: نوبت گیری در سامانه در شرایط کنونی بیماری کرونا با فاصله نیم ساعت انجام گرفته و هر پایگاه سنجش روزانه تعداد ۲۰ نفر نوآموز را ارزیابی کرده و ساعت کاری در نوبت صبح از ۸ تا ۱۳ و در نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۴ تا ۱۹ با رعایت کلیه موارد بهداشتی است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: در تابستان جاری سنجش ۱۶ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان توسط ۱۵۰ نفر نیروی تخصصی و مجرب استان در ۲۱ پایگاه انجام خواهد شد.
رنجبر با بیان اینکه تمام موارد بهداشتی در پایگاههای سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان مد نظر قرار گرفته و رعایت خواهد شد، به والدین توصیه کرد در این مورد نگرانی نداشته باشند و در صورت امکان یک والد همراه نوآموز به پایگاهها مراجعه کند.
وی اظهار داشت: ۱۳۰ بسته بهداشتی شامل ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی با ارزش تقریبی ۶۵۰ میلیون ریال در پایگاههای سنجش استان توزیع شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان افزود: امسال معاینات عمومی پزشکی نوآموزان بدو ورود به مدرسه به دلیل پیشگیری از ابتلای نوآموزان به کرونا لغو شده و در پایگاهها فقط معاینات غربالگری (سنجش بینایی، شنوایی و آمادگی تحصیلی)، وضعیت حرکتی و سوابق واکسیناسیون نوآموزی بررسی خواهد شد.
رنجبر با بیان اینکه اجرای برنامه سنجش در راستای غربالگری نو آموزان با هدف جای دهی درست در نظام آموزشی، شناخت مشکلات جسمی دانش آموزان به منظور تشخیص به موقع نارساییهای جسمانی، اختلالات روانی و رفتاری نوآموزان است، ادامه داد: مداخله به هنگام و ارائه خدمات مورد نیاز و آماده سازی دانش آموزان برای آموزش رسمی از دیگر ضرورتهای اجرای این برنامه است.
وی یادآور شد: دانش آموزان به عنوان عناصر اصلی سیستم آموزشی سرمایههای اجتماعی و آینده سازان یک جامعه محسوب میشوند به همین جهت شناسایی، پیشگیری، مداخله بهنگام، هدایت و کمک به بهبود کیفی آموزش آنان و ارائه توصیههای مناسب به خانوادهها از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان بیان کرد: امسال سعی شده مدارسی به عنوان پایگاههای سنجش انتخاب شود که از امکانات لازم برای راحتی و آسایش نوآموزان برخوردار بوده و خانوادهها بتوانند به پایگاههای مراجعه کنند که به محل سکونت آنان نزدیک باشد.
رنجبر گفت: ۲۷ هزار و ۴۳۴ نفر نوآموز بدو ورود به دبستان در برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان استان در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ مورد ارزیابیهای اولیه و تخصصی قرار گرفته و به مدارس معرفی شدند.
وی اظهار داشت: ثبت نام قطعی دانش آموزان در سامانه سناد، صدور کارنامه، سفارش کتب درسی و غیره زمانی امکان پذیر است که نوآموز به پایگاههای سنجش مراجعه کرده و گواهی سنجش را دریافت کرده باشد.
نظر شما