پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ خرداد ۱۳۸۶، ۱۷:۳۹

طرح رحمت در 16 شهر مازندران اجرا شد

ساری - خبرگزاری مهر : مشاور امور زنان و خانواده استانداری مازندران گفت : طرح حجاب همزمان با 30 استان کشور در 16 شهرستان مازندران به اجرا در آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا شرف الدین عصر پنج شنبه در بازدید از یکی از مراکز یادگیری محلی طرح هجرت در روستای میارکلا شهرستان ساری افزود : کارآفرینی جوانان از روستاها باید آغاز شود و این قشر به خصوص زنان و جوانان روستایی باید باور کنند که می توانند در روستاها شغل ایجاد کنند .

وی تصریح کرد : این طرح که توسط مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری به منظور آموزش زنان خانه دار در سطح روستاهای مازندران در دو مرحله برگزار می شود ، شامل انواع آموزش های زندگی، بچه داری و مراقبت فرزند و نوع برخورد با همسر است .

شرف الدین خاطر نشان کرد : این طرح در سطح 300 پایگاه با حضور 170 مربی در طی دو مرحله برگزار شد و در مجموع 8 هزار و 500 زن خانه دار آموزش های لازم را فرا گرفتند.

طرح فوق توسط دفتر امور زنان نهاد ریاست جمهوری با همکاری سازمان نهضت سواد آموزی کشور در سطح استان ها اجرا شد.

کد خبر 498241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha