۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۵۴

در کارگروه زنان و خانواده شفت مطرح شد:

سبک زندگی روستاییان شفت با ورود مهاجران تغییر کرده است

سبک زندگی روستاییان شفت با ورود مهاجران تغییر کرده است

شفت- جلسه کارگروه زنان و خانواده شفت برگزار و اعضا با هشدار نسبت به تغییر سبک زندگی روستاییان با ورود مهاجران، خواستار تشکیل اتاق فکر برای مقابله با هجمه های فرهنگی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرمانده انتظامی شفت پیش از ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت زنان و خانواده در فرمانداری شفت با بیان اینکه نا امنی و فقر فرهنگی سبب بروز آسیب اجتماعی می‌شود، گفت: امروز شاهد بروز و ظهور جرایم با شکل جدید در جامعه هستیم.

عبدالعلی شعبانی با اشاره به شکل گیری اورژانس اجتماعی در کشور، افزود: گرایش جوانان به کاهش سن اعتیاد و بسیاری از بزه‌ها و جرایم مشاهده شده در سطح جامعه ریشه در بسترهای ناامن اجتماعی در جامعه به ویژه در خانواده‌ها است. نبود امنیت در خانواده برای فرزندان سبب بروز آسیب و ناهنجاری در سطح جامعه می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت ایجاد تعامل و ارتباط تنگاتنگ در میان نیروی انتظامی و آموزش و پرورش، گفت: امروز یکی از آسیب‌ها از بستر فضای مجازی گسترش یافته و عدم استفاده صحیح از فضا بلای جان جوانان ایرانی شده است.

فرمانده انتظامی شفت با بیان اینکه باید برای آشنایی جوانان و خانواده‌ها به موضوع آموزش بیش از گذشته توجه شود، تصریح کرد: وجود ضعف در حوزه اجتماعی به واسطه نبود نظارت در حوزه اجتماعی و خانه و خانواده از مهم‌ترین دلایل ایجاد آسیب و ناهنجاری اجتماعی می‌شود.

وی در ادامه تأکید کرد: با حمایت و کمک همه دستگاه‌ها می‌توانیم اقدامات مؤثری در کنترل آسیب‌های اجتماعی داشته و جوانان را به سمت برنامه‌های فرهنگی و دینی ترغیب کنیم.

برگزاری دوره‌های آموزشی سبک زندگی اسلامی در روستاهای شفت

جانشین فرماندهی سپاه شفت نیز در این جلسه با بیان اینکه کلاس مختلفی در بخش‌های اجتماعی برگزار شده است، گفت: امسال همه روستاها و روستاهایی که بیشترین آسیب را در حوزه فرهنگی داشته اند دوره‌های عفاف و حجاب و سبک زندگی اسلامی برگزار شده است.

سرهنگ زندلی افزود: وجود مهاجر به بعضی روستاها سبب ایجاد مزاحمت برای اهالی روستا و تغییر سبک زندگی آنها شده است.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و آسیب‌های ناشی از آن، گفت: سپاه ناحیه شفت با شیوع کرونا از کمک به افراد غافل نشده و در همین راستا افرادی شناسایی و با مشارکت دهیاران به این افراد کمک شده است.

وجود خلأ در مدیریت آسیب‌های اجتماعی

رئیس اداره تبلیغات فومن و شفت نیز در ادامه این جلسه با تأکید بر ضرورت تمهید راهکارهای مناسب برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: افزایش ۱۲ درصدی نرخ بروز آسیب‌های اجتماعی در جامعه نشان دهنده عملکرد نامناسب دستگاه‌ها است.

حجت الاسلام مهدی راثی با اشاره به اینکه برای مقابله با آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها هستیم، افزود: رهبر معظم انقلاب بارها در سخنرانی‌ها خود به موضوع تهاجم فرهنگی، جنگ نرم و شبیخون فرهنگی دشمن اشاره کرده اند لذا باید همه دستگاه‌ها در این زمینه همدل باشند.

وی با بیان اینکه باید اتاق فکری برای مقابله با جنگ نرم دشمن در شهرستان شفت تشکیل دهیم، گفت: قطعاً وجود این اتاق فکر می‌تواند با کنار هم قرار دادن دستگاه‌ها نتایج مثبتی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی به دنبال داشته باشد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی فومن و شفت در ادامه با تأکید بر اینکه عملکرد دستگاه‌های در مقابله با جنگ نرم دشمن باید بر اساس استانداردهای علمی و دینی باشد، تصریح کرد: از نظر اسلام بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از قبل ازدواج شروع می‌شود.

حجت الاسلام راثی با بیان اینکه در بحث مدیریت آسیب‌های اجتماعی اگر ما قبل از ازدواج بتوانیم برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی با همکاری شبکه بهداشت برگزار کنیم، گفت: باید ستادی در این زمینه تشکیل داده و شبکه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و از ظرفیت‌های روحانیون در این زمینه استفاده شود.

کد خبر 4983225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha