پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ مرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴

شکست سرمایه گذاری در خودروهای الکتریکی

سهام خودروسازان ژاپنی سقوط کرد

سهام خودروسازان ژاپنی سقوط کرد

سهام خودروسازان ژاپن به دنبال اعلام چشم‌انداز میتسوبیشی که پیش‌بینی کرد در سال مالی جاری بیش از ۱ میلیارد دلار ضرر می‌کند، سقوط کردند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز سه‌شنبه، سهام خودروسازان ژاپن به دنبال اعلام چشم‌انداز میتسوبیشی که پیش‌بینی کرد در سال مالی جاری بیش از ۱ میلیارد دلار ضرر می‌کند، سقوط کردند.

میتسوبیشی اعلام کرد انتظار دارد در سال مالی جاری که در ۳۱ مارس ۲۰۲۱ به پایان خواهد رسید، ۱۴۰ میلیارد ین (معادل ۱.۳۲۹ میلیارد دلار) از درآمد عملکردی خود را از دست بدهد. سهام این شرکت با سقوط سنگین ۱۲.۶۴ درصدی روبرو شد.

به گفته ویوک وایدیا، تحلیل‌گر و یکی از شرکای شرکت فراست و سالیوان، سرمایه‌گذاری میتسوبیشی در خودروهای الکتریکی جواب نداده است. این شرکت باید واقعاً مطمئن شود که استراتژی تولید درستی دارد. او گفت شراکت میتسوبیشی با نیسان و رنو می‌تواند وضعیت این شرکت را بهبود ببخشد.

در همین حین پس از گزارش نیکی آسین رویو، در مورد اینکه شرکت نیسان در یک سال و نیم آینده با مشکل نقدینگی روبرو است، سهام نیسان هم ۴.۳۳ درصد سقوط کرد.

سهام خودروسازان دیگر ژاپن هم سقوط کرد؛ سهام تویوتا ۱.۵ درصد و سهام هوندا ۱.۶۹ درصد پایین آمد.

کد خبر 4985674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha