۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۲۹

تفاوت تلفن سانترال با تلفن ثابت

تفاوت تلفن سانترال با تلفن ثابت

برای اینکه بیشتر با تفاوت‌ها و کارایی تلفن سانترال و ثابت آشنا شوید، این مطلب را دنبال کنید.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، ارتباط مفید و مؤثر با مشتریان، مهم‌ترین و اساسی‌ترین عامل در موفقیت یک مجموعه کاری به شمار می‌رود. صاحبان کسب و کار معمولاً تمام تلاش خود را در زمینه برقراری ارتباط با مشتریان خود به کار می‌گیرند. یکی از اصلی‌ترین راه‌های ارتباط میان شرکت‌ها، ادارات و سازمان‌ها با کاربرهایشان، از طریق تلفن می‌باشد. به همین دلیل، بهینه سازی ارتباط تلفنی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های هر مجموعه‌ای به شمار می‌رود.

راه اندازی یک مرکز تلفن، اولین قدم در ایجاد ارتباط تلفنی مؤثر برای مجموعه‌های تجاری به شمار می‌رود. برای استفاده از این مراکز، احتیاج به یک دستگاه سانترال و تعدادی تلفن می‌باشد. جای تعجب نیست که در ایران این مراکز را با نام پاناسونیک می‌شناسند. زیرا کیفیت محصولات مخابراتی این شرکت باعث شده که در سال‌های اخیر بسیاری از صاحبان کسب و کار، به سمت دستگاه و تلفن‌های سانترال پاناسونیک متمایل شوند.

بنابر گزارش ایده آل گستر یک مرکز تلفن به منظور تبدیل خطوط شهری مجموعه به داخلی‌های مورد نیاز و ایجاد یک شبکه داخلی بین کارمندان سازمان راه اندازی می‌شود. بدین صورت که این مراکز به ازای هر کارمند، یک داخلی در اختیار شرکت قرار می‌دهند. این کارمندان برای اینکه بتوانند از خطوط شهری استفاده کنند، باید به وسیله یک دستگاه تلفن به مرکز سانترال متصل شوند. اینجاست که نقش و اهمیت تلفن سانترال پاناسونیک مشخص می‌شود.

تلفن سانترال چیست؟

همانطور که گفته شد، این تلفن‌ها در مجموعه‌های کاری مورد استفاده قرار می‌گیرند و توانایی برقراری ارتباط با دستگاه سانترال را دارند. تلفن‌های معمولی و یا آنالوگ را همه ما می‌شناسیم و حداقل یک عدد از آن‌ها را در منازل خود داریم. این تلفن‌ها به صورت بسیار ساده‌ای به یک خط شهری متصل شده و صدا را به وسیله سیگنال‌ها و خطوط تلفن آنالوگ منتقل می‌کنند.

اما آیا در مراکز سانترال نیز می‌توان از این تلفن‌ها استفاده کرد؟ جواب مثبت است. چنانچه مرکز تلفن سانترال شما قابلیت پشتیبانی از تلفن‌های آنالوگ و معمولی را دارا باشد می‌توانید از تلفن‌های معمولی روی مرکز تلفن خود بهرمند گردید. همچنین می‌توانید با استفاده از این مدل تلفن‌ها تماس‌ها را پاسخگو باشید و یا با خطوط بیرونی سازمان خود تماس برقرار نمائید، اما تفاوتی که در اینجا وجود دارد این است که نمی‌توان یک تلفن سانترال را بدون استفاده از مرکز سانترال مربوطه و تنها روی خط شهری راه اندازی نمود.

تفلن‌های سانترال نوعی خاص از دستگاه‌های تلفن می‌باشند که قابلیت اتصال به دستگاه‌های سانترال یا PBX را دارند. این تلفن‌ها با توجه به طراحی و ویژگی‌هایشان، می‌توانند به صورت همزمان چندین خط شهری را پوشش دهند.

انواع تلفن‌های سانترال

تلفن‌های سانترال در ۴ نوع مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شوند؛

* تلفن سانترال هایبرید

* تلفن سانترال دیجیتال

* تلفن سانترال تحت شبکه

* تلفن سانترال دکت

تلفن‌های هایبرید و دیجیتال از نظر ظاهری و نوع عملکرد تا حد زیادی با همدیگر تشابه دارند. با اینحال تلفن هایبرید با ۴ رشته سیم به دستگاه سانترال متصل می‌شود (یک زوج برای انتقال صدا و یک زوج برای دیتا)، در حالی که تلفن دیجیتال برای اتصال به دستگاه سانترال، احتیاج به دو رشته سیم دارد (فقط دیتا). معروف ترین نمونه از این مدل تلفن‌ها مدل KX-T۷۷۳۰ است.

دستگاه‌های سانترال سخت افزاری پاناسونیک، دارای سه نوع داخلی متفاوت می‌باشند؛ داخلی آنالوگ، داخلی هایبرید و داخلی دیجیتال. (سانترال های کم ظرفیت داخلی دیجیتال ندارد). شما برای انتخاب و خرید تلفن سانترال، باید به دستگاه سانترال خود توجه داشته باشید و متناسب با آن، اقدام به خرید تلفن سانترال نمائید.

تلفن سانترال تحت شبکه همانطور که از اسم آن پیداست، بر روی مراکز سانترال نرم افزاری یا تحت شبکه یا IPPBX کاربرد دارد. این تلفن از نظر ظاهری شبیه به تلفن‌های دیجیتال و هایبرید می‌باشد، اما از نظر کارکرد و امکانات تفاوت زیادی با آن‌ها دارد. تلفن تحت شبکه با استفاده از پورت اترنت به یک شبکه محلی متصل می‌شود و صدا از طریق کابل شبکه منتقل می‌کند. عدم نیاز به سیم کشی مجزا و سهولت در جابجایی داخلی سبب مقبولیت روز افزون این مدل از تلفن‌ها گردیده است.

تلفن سانترال دکت از نظر ظاهری کاملاً با سایر تلفن‌های سانترال متفاوت است. دکت در واقع نوعی تلفن بیسیم است که تنها بر روی مراکز سانترال‌های کاربرد دارد. این تلفن‌ها همراه با یک آنتن دکت در محیط‌های کاری قرار می‌گیرند، به این صورت که آنتن به دستگاه سانترال متصل می‌شود و تلفن‌های بیسیم دکت نیز به آنتن وصل می‌شوند.

امکانات تلفن سانترال

این تلفن‌ها علاوه بر اینکه می‌توانند به صورت همزمان به چندین خط شهری متصل شوند، امکانات دیگری را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهند. از جمله این قابلیت‌ها می‌توان به مدیریت تماس‌های ورودی و خروجی شرکت اشاره کرد.

بر روی این تلفن‌ها کلیدهایی تعبیه شده‌اند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید تنظیمات ویژه‌ای را بر روی خط داخلی که در اختیار دارید، اعمال کنید. برای مثال با استفاده از کلیدهای شماره گیری سریع که بر روی بدنه تلفن‌های سانترال قرار دارند؛ می‌توانید از سیستم Speed Dial استفاده کرده و تنها با فشردن یک دکمه، اقدام به شماره گیری نمائید.

تلفن‌های سانترال در دو سطح مدیریتی و اپراتوری تولید می‌شوند. با استفاده از تلفن‌های مدیریتی می‌توان تنظیمات لازم را بر روی دستگاه سانترال نیز اعمال نمود.

تلفن‌های دیجیتال می‌توانند امکان کنفرانس تلفنی را برای شما فراهم کنند. این تلفن‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که می‌توانند با چند خط داخلی و بیرونی شرکت به صورت همزمان کنفرانس تلفنی برقرار نمایند.

با استفاده از تلفن‌های سانترال می‌توان تماس‌های ورودی را در بین داخلی‌های مختلف منتقل نمود. زمانی که از یک تلفن سانترال استفاده می‌کنید می‌توانید بعد از بررسی اینکه کدام داخلی آزاد است، تماس را به او منتقل نمائید.

اطلاعات بیشتر: تعمیر سانترال پاناسونیک در ایده آل گستر

کدام تلفن سانترال برای من مناسب است؟

برای پاسخ به این سوال باید قبل از هرچیز به دستگاه سانترال مجموعه کاری خود توجه داشته باشید. هر دستگاه سانترال ممکن است بسته به مدل و ویژگی‌های آن، قابلیت کار کردن با تعداد مشخصی از تلفن‌های سانترال را داشته باشد. پیشنهاد می‌کنیم پیش از هر گونه اقدامی در زمینه خرید تلفن‌های سانترال، با کارشناسان شرکت ایده آل گستر مشورت کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4995825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha