به گزارش خبرنگار مهر، علی تشنه دل شامگاه دوشنبه در نشست کانون هماهنگی صنعت و دانشگاه استان سمنان به میزبانی استانداری، ابراز داشت: با توجه به تحریمی بودن صنعت ما، نیاز به ارتباط بین دانشگاه و صنعت و استفاده از توان داخلی و نیروهای توانمند و متخصص، امری اجتناب ناپذیر است.
وی با بیان اینکه اتاق حل مساله استان امری بسیار مطلوب با پایههای قوی و اقدامات مؤثر است که باید این الگوی موفق بیش از پیش تبلیغ و ترویج شود، افزود: بستر برای توسعه ارتباط بین صنعت و دانشگاه فراهم است و نیاز است تا در این مسیر برای تسهیل امور، اصلاح ساختارها صورت گیرد.
رئیس صمت استان سمنان بیان داشت: یک هزار و ۱۰۰ واحد استان، صنعتهای کوچک است که قطعه و کیفیت محصول امری مهم در این واحدها است و دانشگاه میتواند در این دو حوزه ورود کرده و باعث موفقیت بیشتر شود.
تشنه دل گفت: در صنایع بزرگ نیز مشکلات تکنولوژی وجود دارد که دانشگاهها برای کمک به این واحدها باید در توسعه تکنولوژیها کمک میکند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه این جلسه به منظور ارتباط بیشتر بین صنعت و دانشگاه و شرکتهای دانش بنیان و پارکهای علم و فناوری برگزار شده است، گفت: امید است بتوانیم به اشتغال استان کمک کرده و همچنین با مهارت آموزی و ارتباط دانشجویان با شرکتهای تولیدی، در راستای ارتقا کارآفرینی گام برداریم.
حسن سعدالدین بیان کرد: هدف این است تا با برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه، ظرفیتهای دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری را با استفاده از توان شرکتهای تولیدی بخش صنعت و همچنین توان و پتانسیل شرکتهای دانش بنیان، در راستای ارتقا اشتغال، مهارت آموزی و کارآفرینی استان به کار بگیریم.
وی با بیان اینکه ایده ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه به سرعت عملیاتی و خوشبختانه تا به امروز گزارشهای بسیار خوب و امیدوار کننده از وضعیت فعالیت اتاق حل مسئله و ارتباط صنعت با دانشگاه ارائه شده است، ابراز داشت: این ایده به عنوان یک اقدام موفق توسط وزیر صنعت به منظور اجرایی شدن، برای تمامی استانهای کشور ابلاغ شده است.
نظر شما