داود بهادری ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور ارتقا سطح ایمنی دریانوردی و همچنین عکس العمل مناسب در خصوص حوادث غیرمترقبه خصوصاً آتش سوزی در خور گناوه و تأمین امنیت، ارتقای سطح ایمنی تردد شناورها، اسکله و تأسیسات از مالکان شناورهای مغروق و نیمه مغروق خواسته شده تا نسبت به خارج کردن این شناورها هر چه سریعتر تا زمان تعیین شده اقدام کنند.
رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه افزود: بر اساس هماهنگی با دریابانی و دستگاههای مربوطه و به استناد دستور دادستان شهرستان مالکان شناورهای مغروق و نیمه مغروق در خور گناوه تا ۲۱ شهریور ماه فرصت دارند که نسبت به خارج سازی شناورهای خود اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه حدود ۴۸ شناور مغروق و نیمه مغروق در خور این بندر وجود دارد بیان کرد: از خطرات بالقوه موجود در خور گناوه وجود شناورهای مغروق و نیمه مغروق است که این شناورها در سالهای گذشته در کانال ورودی و خروجی بندر گناوه غرق و رها شدهاند که وجود طولانیمدت این شناورها علاوه بر ایجاد مشکلاتی در تردد شناورها در این بندر و کاهش ایمنی تردد دریانوردی باعث ایجاد مانع بزرگ در برابر اقدام مناسب در زمان بروز حوادث غیرمترقبه و همچنین باعث گسترش آتش سوزیهای احتمالی و افزایش تدریجی ورود آلایندهها از شناورها به محیط آبی و به دنبال آن بروز مخاطرات محیط زیستی در پی داشته است.
بهادری یادآور شد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته از مالکان این شناورها خواسته شد تا نسبت به خارج سازی شناورهای خود اقدام کنند.
رئیس اداره بندر و دریانوردی گناوه بیان کرد: برای تشویق مالکان شناورهای مغروق و بر اساس دستورالعمل ساماندهی، یکی از شروط ساماندهی شناور جدید در خور، خارج سازی شناور نیمه مغروق و ابطال گواهینامه ثبت آن در اداره ثبت و بازرسی شناورها است.
وی تصریح کرد: در صورتی که مالکان این شناورهای مغروق و نیمه مغروق نسبت به خارج سازی شناورهای خود از خور اقدام نکنند اداره بندر و دریانوردی گناوه نسبت به خارج سازی آنها اقدام خواهد کرد.
نظر شما