الهام امینی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه طی دوره هفتساله دولت تدبیر و امید بالغبر ۱۰۰ دوره آموزشی ویژه مجریان و بهرهبرداران در شهر سمنان برگزارشده است، ابراز داشت: طی این مدت بیش از سه دانشآموز در شهر سمنان جذب همیار طبیعت شدند.
وی ضمن بیان اینکه آموزش بهویژه در سن کودکی میتواند نقش مهم در حفاظت و حراست از عرصههای طبیعی ایفا کند، افزود: تلاش شد تا با جذب همیاران طبیعت و آموزش آنها، این افراد در حکم سفیرانی برای حفاظت از منابع طبیعی شوند و آموزشها از این طریق به درون خانوادهها راه پیدا کند.
مسئول آموزش و ترویج منابع طبیعی سمنان بابیان اینکه اجرای پروژه توانمندسازی جوامع محلی در حوزه چاشت خوران منجر به تشکیل چند تشکل و مشارکت مردمی در اجرای پروژههای آبخیزداری شد، ابراز داشت: معتقدیم با توجه به وسیع بودن عرصه منابع طبیعی بهترین راه حفاظت مشارکت خود بهرهبرداران است لذا توانمندسازی این گروه در دستور کار قرارگرفته است.
امینی در ادامه تصریح کرد: در راستای پیشگیری از اطفای حریق نیز بیش از ۱۰۰ عنوان بروشور آموزشی بین بهرهبرداران توزیع و آموزش آنها در این حوزه این پیگیری شد لذا از شهروندان درخواست میشود بهمحض مشاهده هرگونه موارد مشکوک حتماً منابع طبیعی را در جریان قرار دهند.
وی افزود: برگزاری مراسم جهانی مقابله با بیابانزایی، روز ملی جنگلبان، روز ملی هوای پاک، روز جهانی زمین پاک، هفته منابع طبیعی، آشنایی با بیابان و بیابانزایی، کاشت درخت و درختکاری، آشنایی با منابع طبیعی شهرستان سمنان که در سال اخیر با توجه به شیوع کرونا فعالیتهای بهصورت مجازی در قالب بروشور، جعبههای سرگرمی، معرفی کتاب بوده است گامی مهمی در ترویج فرهنگ منابع طبیعی محسوب میشود.
نظر شما