۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹

معاون وزیر علوم خبر داد:

بهره برداری از ۱۶۰پروژه عمرانی دانشگاهی در هفته دولت

بهره برداری از ۱۶۰پروژه عمرانی دانشگاهی در هفته دولت

معاون اداری مالی وزارت علوم گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، ۱۶۰ پروژه عمرانی در دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری به بهره برداری می رسند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمدتقی نظرپور در آیین افتتاح مجازی پروژه‌های عمرانی قابل بهره‌برداری دانشگاه‌ها ومراکز پژوهشی و فناوری گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته دولت، ۱۶۰ پروژه عمرانی در دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری به بهره برداری می رسند.

وی به پروژه های قابل افتتاح مراکز آموزش عالی و پژوهشی در هفته دولت اشاره کرد و اظهار داشت: این تعداد شامل ۸۱ پروژه ساختمانی با ۱۳۶۵۰۰ متر مربع زیر بنا و ۲,۸۶۰ میلیارد ریال هزینه ساخت، ۳۱ زمین روباز ورزشی به مساحت ۳۴۵۰۰ متر مربع و هزینه ساخت ۱۱۰ میلیارد ریال و ۴۸ مورد تاسیسات زیر بنایی با اعتباری بالغ بر ۶۸۰ میلیارد ریال می شود.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، افزود: در قسمت پروژه های آموزشی و پژوهشی، ساخت ۱ پروژه در بخش علوم پایه، ۵ پروژه در بخش علوم انسانی و هنر، ۱۷ پروژه در بخش فنی و مهندسی، ۴ پروژه در بخش کشاورزی و دامپزشکی و ۱۱ پروژه در بخش پژوهشی به اتمام رسیده شده که مجموع مساحت این پروژه ها ۸۸۴۰۸ متر مربع بوده و۱۸۷۱ میلیارد ریال برای ساخت آنها هزینه شده است.

نظرپور گفت: در قسمت پروژه های کمک آموزشی، رفاهی، خدماتی و تاسیسات زیر بنایی، ۱۴ مجموعه فرهنگی و ورزشی، ۸ خوابگاه دانشجویی، ۴ سلف سرویس، ۷ کتابخانه و مرکز همایش، ۳ ساختمان اداری، ۴۱ پروژه محوطه سازی و مدیریت سبز و۴۵ مورد سایر فضاهای دانشگاهی با مساحت کل ۴۴۸۸۳ متر مربع و هزینه ساخت ۱,۷۸۰ میلیارد ریال به اتمام رسیده است.

وی با اشاره به وجود ۱۷، ۱۷۰، ۲۹۵ متر مربع مجموع اعیانی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و فناوری گفت: از این متراژ ۷، ۳۸۳، ۶۹۵ متر مربع شامل فضاهای آموزشی، ۸، ۸۸۶، ۶۰۰ متر مربع شامل فضاهای کمک آموزشی وتسهیلات رفاهی و خدماتی و حدود ۹۰۰۰۰۰ متر مربع فضاهای پژوهشی و پارک های علم و فناوری را شامل می شود.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با بیان اینکه تعداد دانشگاه ها و مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم در سال تحصیلی ۱۳۹۸ تعداد ۲۴۹ مورد بوده است، گفت: این تعداد شامل ۱۸۹ دانشگاه و مرکز آموزش عالی، ۳۱ مرکز پژوهشی و ۲۹پارک علم و فناوری می شود که تعداد ۷۰۳۸۶۶ نفر دانشجو به صورت روزانه در این مراکز تحصیل می کنند.

وی ضمن اشاره به مجموع فضاهای دانشگاه‌ها، سرانه فضاهای موجود، در دست احداث و قابل قبول دانشگاه‌ها را برشمرد و گفت: در گروه علوم پایه، سرانه موجود ۹.۷ متر مربع و در گروه هنر ۱۰.۶ متر مربع است که با اتمام فضاهای در دست ساخت به ترتیب به ۱۲ و ۱۳.۹ مترمربع خواهد رسید که سرانه قابل قبولی در این دو گروه است.

نظر پور در ادامه به سرانه فضاهای موجود در گروه علوم انسانی، فنی و مهندسی و کشاورزی و دامپروری اشاره کرد و گفت: این میزان به ترتیب ۶.۶، ۹.۶ و ۱۴.۸ است که با سرانه فضای قابل قبول این گروه‌ها یعنی ۱۰، ۱۴ و ۱۷.۵ مترمربع فاصله دارد و با اتمام فضاهای در دست احداث، فاصله سرانه موجود و قابل قبول کاهش چشمگیری خواهد یافت.

کد خبر 5013288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha