۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۲۶

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان:

انسان عامل ۹۰درصد حریق در مراتع و جنگل‌ها/ آموزش کلید پیشگیری است

انسان عامل ۹۰درصد حریق در مراتع و جنگل‌ها/ آموزش کلید پیشگیری است

سمنان- مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان بابیان اینکه انسان عامل ۹۰ درصد آتش‌سوزی ها در مراتع و جنگل‌ها است، گفت: ارائه آموزش‌های اصولی به اقشار مختلف مردم کلید پیشگیری از وقوع آن است.

جعفر مرادی حقیقی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه انسان عامل ۹۰ درصد آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌ها است، ابراز داشت: با توجه به اینکه ارائه آموزش به اقشار مخالف مردم در پیشگیری از وقوع این نوع حریق‌ها مؤثر خواهد بود لذا این امر در دستور کار منابع طبیعی قرار دارد.

وی ضمن بیان اینکه طی پنج‌ماهه نخست سال جاری دو کارگاه پیشگیری از حریق در استان سمنان برگزارشده است، افزود: برای ارائه آموزش‌ها به بطن جامعه تلاش شد تا مطالب آموزشی در بروشور تهیه و توزیع شود که این اقدام در سطح ۱۵ هزار بسته بروشور و پوستر به انجام رسید.

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان بابیان اینکه نبود امکانات و تجهیزات لازم در مناطق پرخطر و صعب‌العبور شانس گسترده شدن حریق را بیشتر می‌کند، ابراز داشت: اگر جوامع بومی و محلی، روستاییان و دهیاری‌ها به نحوه مقابله با این حریق‌ها آشنا باشند تا رسیدن نیروهای منابع طبیعی از پیشروی آتش قطعاً جلوگیری خواهد شد.

جعفر مرادی حقیقی بابیان اینکه طی پنج‌ماهه نخست سال جاری تلاش شد تا این آموزش‌ها در سطح سمن‌ها، دهیاری‌ها، همیاران طبیعت و تسهیل گران، مجریان طرح مرتع‌داری و شهرداری‌های استان سمنان ارائه شود، تصریح کرد: در این راستا ارائه آموزش اطفای حریق به هشت هزار و ۶۲۰ نفر در روز برای این گروه‌ها انجام شد.

وی افزود: بارندگی‌های بهاره و خشک شدن علف‌ها در تابستان امکان حریق را در سطح مراتع و جنگل‌ها برای دیگر فصول سال افزایش می‌دهد لذا در اختیار دادن تجهیزات اطفای حریق و آگاهی و اطلاع‌رسانی در مناطق حساس استان سمنان از دیگر اقداماتی بود که توسط منابع طبیعی به انجام رسید.

کد خبر 5015850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha