به گزارش خبرنگار مهر، محسن حاجی میرزایی با همراهی علی عسگری رئیس صدا و سیما و با حضور در استودیوی مدرسه تلویزیونی ایران، زنگ این مدرسه را به صدا در آورد.
حاجی میرزایی در این مراسم گفت: امروز با آرزوی سالی بسیار پرثمر و همراه با موفقیت و سلامتی برای همه دانش آموزان زنگ مدرسه تلویزیونی نواخته شد. زمانی که ایده مدرسه تلویزیونی را مشاهده کردم به یاد سخنانی از حضرت امام خمینی (ره) افتادم که فرمودند، همه ایران را مدرسه کنیم و فکر کنم یک وجه این شعار با راه اندازی مدرسه تلویزیونی محقق شده است.
حاجی میرزایی گفت: تلاش زیادی برای بخش آموزش شده است. همه سعی کردند که برای امر آموزش به میدان بیایند و آموزش را از سر بگیرند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: نسل امروز ما از امکانات و ظرفیتهای بالایی نسبت به دورهای که ما تحصیل میکردیم برخوردارند و امیدواریم این نسل قدر این دورهها را بدانند و با استفاده از این ظرفیت دانش آموزان آگاهی و دانش خود را تقویت کنند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به خاطرهای از زمان کودکی خود گفت: ما پشت نیمکت های کوچک و پر از حکاکی و یادگاری می نشستیم اما امروز امکانات و ظرفیت های بالایی را در مقایسه با گذشته داریم و امیدوارم دانش آموزان قدر آن را بدانند.
حاجی میرزایی گفت: یک تاثیر کار بزرگ صدا و سیما این است که کسانی که دسترسی به آموزش ندارند با این پوشش گسترده این دسترسی را دارند. معلم ها نیز می توانند از این طریق آموزش هایشان را به روز کنند و یک هماهنگی در تدریس ها ایجاد شود.
وی ادامه داد: در این آموزش ها می شود از وسایل کمک آموزشی استفاده کنند که گام مهمی است. درست است ما دسترسی به آموزش را گسترده کردیم و مدرسه داریم که زیر ۵ نفر دانش آموز دارد اما کیفیت مدارس هماهنگ و یکسان نیست و برخورداری همه دانش آموزان از آموزش کیفیت را دریافت کنند و حتی برای والدین نیز قابل استفاده است. ما و صدا و سیما برای آموزش جامعه ماموریت مشترک داریم و الان این همراهی شکل گرفته و امیدواریم بعد از کرونا نیز به توسعه یادگیری و توسعه عدالت آموزشی کمک کنیم.
علی عسگری نیز در این برنامه بیان کرد: در برهه شیوع کرونا ما ورود کردیم و در کنار وزیر محترم آموزش و پرورش بودیم تا بتوانیم کمکی کنیم. زمانی که موضوع کرونا پدید آمد، از لحظات اول احساس کردیم که بار سنگینی بر روی دوش رسانه ملی است.
رئیس صدا و سیما اظهار کرد: کارهای مختلفی را آغاز کردیم، در لحظهای که تعطیلی مدارس را اعلام کردند ما مسئولیت بیشتری را روی دوش خود احساس کردیم تا به فوریت این خلاء را پر کنیم. به کمک وزارت آموزش و پرورش معلمان و استادان در زمان کوتاه این اقدام انجام شد.
وی ادامه داد: بیشترین پوشش را در تلویزیون دیجیتال شبکه آموزش ما دارد و تا دورترین نقاط کشور هم دسترسی دارند. حتی مقام معظم رهبری هم به این اشاره کردند که این مساله به عدالت آموزشی کمک می کند. شخصیت های بزرگ ما ممکن است در مناطق دور افتاده ما باشند و ما این امکان را برایشان فراهم می کنیم که عدالت آموزشی برقرار شود و شاید به گونهای شود که وقتی کرونا تمام شد بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم.
علی عسکری درباره خاطرهای از مدارس توضیح داد: زمانی که آموزش را با زمان خودمان مقایسه می کنم زمین تا آسمان متفاوت است. چراکه در حال حاضر امکانات شرایط مدارس بهتر است البته برخی از مدارس ما نیز مشکلاتی دارند.
وی عنوان کرد: در این مدت تلوبیون مامور کردیم تا کلاس ها را ساماندهی کند تا اگر دانش آموزان نیاز به تکرار مطالب داشتند دوباره بتوانند تماشا کنند. امسال نیز تا پایان سال تحصیلی تمام دروس در سایت تلوبیون ذخیره خواهد شد.
نظر شما