به صورت محدود؛

نمایشگاه فناوری آلمان زیر سایه کرونا برگزار شد

نمایشگاه فناوری آلمان زیر سایه کرونا برگزار شد

نمایشگاه ایفا به طور محدود فعالیت خود را در برلین آغاز کرده و گجت های مختلفی برای داغ کردن مایعات، پرورش گیاهان در خانه و ایستگاه کاری رایانه ای در آن به نمایش درآمده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساوث چاینا مورنینگ، ایفا ۲۰۲۰برلین به عنوان بزرگترین نمایشگاه فناوری اروپا برگزار شده است. این نمایشگاه که به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیار محدود تر از سال های گذشته برگزار شده، همچنان مملو از فناوری های جدید است.

در این گزارش می توانید با برخی از جالب ترین فناوری های نمایش داده شده در این نمایشگاه آشنا شوید:

باغچه هوشمند خانگی

دیگر نگران قرنطینه ناشی از شیوع ویروس کرونا و قفسه های خالی از سبزیجات نباشید. می توان دانه های گیاهان و سبزیجات را در دستگاه «گرین باکس» کاشت و در خانه پرورش داد. استارت آپ آلمانی «برلین گرین» این باغچه هوشمند را با فضای سرپوشیده ابداع کرده است. هرچند این باغچه در اصل برای پرورش  گیاهان و سبزیجات سالاد است اما می توان دانه های درختان را نیز در آن پرورش داد!

فلیپ واورزنیاک مدیر ارشد اجرایی این استارت آپ می گوید: باغچه هوشمند ما یک جعبه پلاستیکی نیست. این گجت از چوب ساخته شده و یک رایانه در آن تعبیه شده است. کاربر می تواند با استفاده از یک اپلیکیشن  نور خورشید، رطوبت، دما و چرخه رشد گیاهان را کنترل کنند. همچنین دستگاه شبیه یک چراغ است که می توان آن را طوری برنامه ریزی کرد که تمام وقت روشن بماند.

ربات ارتباط از راه دور

کووید۱۹ شیوه کار و برقراری ارتباط میان انسان ها را تغییر داده است. اما  آیا تماس های ویدئویی واقعا برای دورکاری مناسب هستند؟  یک شرکت دانمارکی با ارائه ربات های GoBe در نمایشگاه ایفا برلین به این سوال پاسخ داده است. این ربات مخصوص ارتباط از راه دور می تواند  جایگزینی برای سفرهای تجاری باشد و افراد را به طور مجازی به مکان مورد نظرشان ببرد.

بخش اصلی ربات یک نمایشگر ال ای دی ۲۱.۵ اینچی با بلندگوهایی است که صورت فرد را به طور کامل و واضح برای حاضران در یک اتاق نمایش می دهد. در این میان کارمندی که از راه دور مشغول فعالیت است، تصاویر حاضران در اتاق را با استفاده از یک دوربین واید انگل و وضوح ۴K دریافت می کند. این تصاویر قابلیت زوم دارند و بنابراین کاربر می تواند تصاویر را کنترل کند. ربات مذکور با استفاده از وای فای فعال می شود و فناوری نسل چهارم اینترنت موبایل نیز در آن وجود دارد.

گجت هوشمندی که مایعات را داغ می کند

اگر فرد از خانه مشغول دورکاری باشد، احتمالا از آب جوش برای درست کردن چای یا قهوه استفاده می کند. اما این کار انرژی زیادی هدر می دهد. در همین راستا استارت آپ آلمانی هیتل یک دستگاه حافظ محیط زیست ابداع کرده که برای درست کردن چای، قهوه و سوپ مناسب است.

گجت مذکور با استفاده از یک میله فلزی و سیم پیچ رسانای جداگانه آب را در کمتر از یک دقیقه به نقطه جوش می رساند. این دو دستگاه به وسیله بلوتوث و آهنربا به یکدیگر متصل هستند و می توانند ۲ هزار وات برق تولید کنند. کاربر به وسیله یک اپلیکیشن می تواند این دستگاه را کنترل  کند. 

 جالب آنکه گجت مذکور با استفاده از مواد بازیافتی ساخته شده است. پایه دستگاه نیز به عنوان یک پد شارژ بی سیم برای موبایل کار می کند.

ایستگاه کاری رایانشی «Bleu Jour Move۲»

 شرکت فرانسو« بلو ژو» روی تولید رایانه های کوچک و قدرتمند با ظاهری خارق العاده فعالیت می کند. آخرین محصول این شرکت «موو۲» نام دارد که یک ایستگاه کاری ایده آل برای طراحان گرافیک است.

این ایستگاه کاری رایانشی براساس ساختار ماژولی « ان یو سی المنتز» شرکت اینتل ساخته شده که جدیدترین پردازنده های زئون یا اینتل کور در آنها به کار رفته است. «موو۲» همراه پورت تاندربولت ۳ و ۴ پورت یو اس بی سی نرمال، بلوتوث۵ و  وای فای ۶ ساخته شده و ابعاد آن ۲۷در ۱۷ در ۲۳.۵ سانتیمتر  است.

کد خبر 5015928

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha