۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۳۳

یزدانی:

بازیافت پسماند ساختمانی روزانه به عدد ۱۱هزار تن خواهد رسید

بازیافت پسماند ساختمانی روزانه به عدد ۱۱هزار تن خواهد رسید

معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: با کلنگ زنی سومین کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی؛ میزان بازیافت پسماند ساختمانی روزانه به عدد ۱۱ هزارتن خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ زهرا صدراعظم طرح کاپ را از اقدامات زیرساختی شهرداری تهران دانست و با اشاره به طرح کاپ و اینکه این طرح از طرح‌های زیرساختی و مهم شهرداری تهران است گفت: در دو سال اخیر مطالعات این طرح انجام شده و تا آبان‌ماه امسال مراحل اجرایی آن آغاز خواهد شد.
وی با بیان این مطلب که طرح کاپ برشی از طرح جامع است که مدیریت پسماند در تهران آن را با جدیت دنبال می‌کند افزود: تفکیک و بازیافت و افزایش ظرفیت بازیافت پسماندهای ساختمانی و تبدیل به شن و ماسه از اقدامات خوبی است که در حال انجام است البته همه این موارد نیازمند مشارکت جدی شهروندان است.
این عضو شورای شهر تهران با بیان این مطلب که امروز شهر تهران به شدت آزرده از کودکان کار و زباله گردی است گفت: امیدوارم با انجام این کارهای اصولی، چنین صحنه‌هایی را از شهر حذف کنیم.
وی ادامه داد: امروز یکی از مواردی که شهر را اذیت می‌کند پسماند خشکی است که قابل بازیافت نیست. اگر تنها در یک بازه یک ماهه مسیل‌ها و جوی‌ها را لایروبی نکنند حجم زیادی از این زباله‌ها جمع خواهد شد و در این مسیل‌ها باقی می‌مانند لذا باید تولید کنندگان این مواد مشارکت جدی در این چرخه داشته باشند تا آسیب‌های این مواد به محیط زیست به حداقل برسد.

بازیافت پسماند ساختمانی روزانه به عدد ۱۱ هزار تن می‌رسد
معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: با کلنگ زنی سومین کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی؛ میزان بازیافت پسماند ساختمانی روزانه به عدد ۱۱ هزارتن خواهد رسید.
مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران در مراسم افتتاح سه پروژه سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت: موضوع تأسیسات بازیابی پسماند( MRF) و بهره برداری آن در ایستگاه‌های میانی از گام‌های پیشبرد طرح کاپ بوده و با توجه به اینکه در حال حاضر برابر اسناد مناقصه موضوع شناسایی و انتخاب پیمانکار جهت احداث و بهره برداری از تأسیسات بازیابی پسماند( MRF)انجام شده، این سازمان باتمرکز بر این موضوع درجهت بهره برداری و شروع به کار این تأسیسات توسط پیمانکار منتخب، مقصد رسیدن به کاپ را هموار خواهد کرد.
وی افزود: روزانه ۳۰ تا ۳۲ هزار تن نخاله و پسماند ساختمانی به محل‌های مخصوص بازیافت این نوع از پسماند ارسال می‌شود. بخشی از این نخاله‌ها به مرکز پردازش و دفن آبعلی منتقل می‌شود.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: در حال حاضر این مرکز روزانه ۷۰۰۰ تن انواع پسماندهای ساختمانی و نخاله را بازیافت می‌کند که با تکمیل سومین کارخانه این ظرفیت به ۱۱ هزار تن روزانه خواهد رسید. امیدواریم در ادامه ظرفیت این مرکز را به بازیافت ۱۵ هزارتن نخاله و بازیافت ساختمانی برسانیم.
وی گفت: در حال حاضر روزانه ۲۲ هزار تن نخاله ساختمانی به این مرکز ارسال می‌شود.
یزدانی درباره افتتاح مرکز کنترل و نظارت تصویری مدیریت پسماند که امروز به بهره برداری رسید نیز گفت: روزانه ۵۵۰۰ تا ۶۰۰۰ تن پسماند تر توسط ۱۱ ایستگاه در سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که تمامی این ایستگاه‌ها و همچنین ماشین‌های جمع‌آوری به صورت برخط کنترل می‌شوند و همه مراحل مانیتورینگ می‌شوند.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران تاکید کرد: مقرر شده در پایان شهریورماه پرداخت‌ها برای حوزه پسماند تنها براساس این مانیتورینگ‌ها انجام شود.
یزدانی درباره بهره‌برداری از پنج دستگاه خوددریافت پسماندهای خشک نیز گفت: در حوزه کاهش پسماند این دستگاه‌ها در میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های شهروند و همچنین فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ مستقر خواهند شد.
وی تاکید کرد: ظرف چند روز آینده تعداد این دستگاه‌ها در سطح شهر تهران به ۲۰ دستگاه خواهد رسید.

سومین کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی در آبعلی کلنگ زنی شد

صدرالدین علیپور، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از افتتاح مرکز مانیتورینگ مدیریت پسماند، نصب ۵ دستگاه خوددریافت پسماند خشک در میادین میوه و تره بار و کلنگ زنی سومین کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی در روز جاری خبر داد.

وی در نشست افتتاح سه پروژه مرکز مانیتورینگ مدیریت پسماند، بهره برداری از ۵ دستگاه RVM و کلنگ زنی کارخانه استحصال شن و ماسه که در ساختمان مرکزی سازمان برگزار شد، صدرالدین علیپور با تاکید بر تلاش این سازمان در راستای تحقق شعار "تهران هوشمند" خاطر نشان کرد: به منظور مدیریت هر چه بهتر پسماند در تهران و درمسیر رسیدن به اهداف کاپ (کاهش پسماند) انجام برنامه‌های هوشمندسازی در زمینه مدیریت پسماند از ماه‌های گذشته در دستور کار این سازمان قرار گرفت.
علیپور ضمن اظهار خشنودی از راه اندازی مرکز مانیتورینگ مدیریت پسماند در روز جاری گفت: از این طریق سامانه‌های توقف خودروها، سامانه جامع توزین، اطلاعات مورد نیاز به منظور اتصال به صورت وضعیت الکترونیک، کارگران فعال در عرصه مدیریت پسماند، میزان پسماند حمل شده از مناطق و… بصورت آنلاین رصد می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به استقرار ۵ دستگاه خود دریافت پسماند خشک در میادین میوه و تره بار افزود: بزودی این دستگاه در فروشگاه شهروند هم استقرار خواهد یافت و البته همکاری بخش خصوصی و فروشگاه‌های بزرگ و خرید و نصب آن توسط مجموعه‌های مذکور، همچنین کمیته امداد، به تعمیم این طرح به شهر تهران کمک خواهد کرد.

کد خبر 5017968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha