علی شهریار پور در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: در سطح استان ۴۲۱ پروژه قابل واگذاری شناسایی شد که ۳۲۷ پروژه تاکنون واگذار شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: این پروژهها عمدتاً از نوع فرهنگی و ورزشی، گردشگری، بهداشتی و درمانی است.
اجرای ۳۰ طرح اقتصاد مقاومتی در چهارمحال و بختیاری
وی تاکید کرد: در سال گذشته ۳۰ طرح تحت عنوان طرحهای اقتصاد مقاومتی استان انتخاب و تصویب شدند که ۱۴ مورد از آنان مربوط مربوط به سفر معاون رئیس جمهور به استان است که عمده طرحهای توسعه استان هستند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: طرح آبرسانی بن - بروجن، احداث دو هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی نیازمندان، توسعه باغات اراضی شیبدار، تأمین آب شرب روستایی، اجرای سیستمهای نوین آبیاری تحت فشار و توسعه کمپینگ های گردشگری را برخی از این طرحها برشمرد.
وی با اشاره به اینکه در نظام اداری استان سه اقدام اساسی دنبال میشود، گفت: سرمایه انسانی مهمترین سرمایه هر جامعه است که در سال اخیر سه آزمون برای ۲۷ دستگاه اجرایی برگزار شده و بیش از ۶۰۰ نفر استخدام میشوند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ارتقای سلامت اداری و افزایش سطح رضایتمندی مردم از دستگاههای اجرایی استان از موارد دیگری است که در این راستا در ۲۱ دستگاه اجرایی استان میز خدمت مستقر شده و دو هزار و ۳۴۸ خدمت شناسایی شده که یک هزار و ۵۲۷ خدمت در میزهای خدمت ارائه میشود.
وی ادامه داد: ارتقای بهرهوری در دستگاههای اجرایی استان از اقداماتی است که در حال انجام است.
مجوز کانون ارزیابی صلاحیت مدیران در استان اخذ شد
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در سال گذشته با پیگیریهای انجام شده موفق به دریافت مجوز کانون ارزیابی صلاحیت مدیران در استان شدیم.
وی بیان کرد: در نظام آماری حدود ۲۶ طرح در استان در حال انجام است که بسیاری از آنها حضوری نیست.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اجرای سرشماریهای عمومی نفوس و مسکن، به هنگام سازی نقشهها و فایلهای جغرافیایی، ایجاد بانک اطلاعاتی مکانی و تولید فایل ژنو دیتابیس آمایش استان پیگیری میشود.
چهارمحال و بختیاری مانند دیگر استانها در شاخص اقتصادی رشد نکرده است
وی با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری مانند دیگر استانها در شاخص اقتصادی رشد نکرده است، تاکید کرد: سرانه تولید ناخالص داخلی در استان ۱۰ میلیون تومان است و متوسط کشور بیش از ۱۸ میلیون تومان است پس نقش استان در تولید کشور کم است و به اندازه سهم مساحت و جمعیت استان نیست.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این امر دلایل متعددی دارد مانند تعداد اندک بنگاههای متوسط و بزرگ مقیاس که در استان ۹۰۳ واحد صنعتی فعال داریم.
وی بیان کرد: تنها ۲۲ واحد دارای اشتغال بیش از ۱۰۰ نفر هستند و ۱۸ واحد اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر نیرو دارند.
۱۰۱ هزار فرصت شغلی جدید در چهارمحال و بختیاری ایجاد شد
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بهره وری اندک بخشهای اقتصادی به ویژه صنعت و معدن، تکنولوژی پایین و ناکارآمد در برخی واحدهای صنعتی قدیمی، شکل نگرفتن بخش نیروهای کار آفرین و توانمند و کارا، فرآیند طولانی و پیچیده در شروع کسب و کارهای جدید از مهمترین عواملی است که تولید ناخالص داخلی استان را پایین آورده است.
نرخ بیکاری استان در سال گذشته به ۱۵.۳ درصد رسیده است
وی گفت: نرخ بیکاری استان در سال گذشته به ۱۵.۳ درصد رسیده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در سال گذشته ۱۰ هزار و ۱۰۱ فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شد.
نظر شما