۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۲۳:۱۷

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور:

گروه های جهادی منجر به فناوری انقلاب شود/ثبت هویت گروه های جهادی

گروه های جهادی منجر به فناوری انقلاب شود/ثبت هویت گروه های جهادی

ساری- رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: گروه های جهادی باید منجر به فناوری انقلاب شود و این مسئله صدور جریان صدور گفتمان انقلاب را تسریع می بخشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد زهرایی چهارشنبه شب در نشست با سرگروه‌های جهادی در مازندران با اشاره به تهیه سند گروه‌های جهادی، تحقق آن را سبب تحول در اقتصاد دانست و گفت: شهدایی که از جریان جهادی شکل گرفتند، پشتوانه کار ما هستند.

وی با بیان اینکه بسیج سازندگی پول محور و تجهیزات محور نیست، افزود: در حال حاضر جنگ اراده‌ها را داریم و باید از زندگی شهدا درس گیریم.

وی باعنوان اینکه رسالت گروه‌های جهادی مهم است، افزود: در حال حاضر کارویژه دفاع مقدس تغییر کرده است و یک شقوق آن مبارزه با محرومیت‌ها است.

سردار زهرایی با اظهار اینکه محرمیت زدایی برای ما یک محصول کوتاه مدت است، تصریح کرد: پیامد و محصول محرومیت زدایی باید به انسان سازی ختم شود و باید از گروه‌های جهادی، شهید حجیی تربیت کنیم.

رئیس بسیج سازندگی کشور با عنوان اینکه انسان‌ها منشأ تغییر و تحول هستند، گفت: هدف بسیج امنیت آفرینی و حافظ ارزش‌های انقلاب است و این مقاومت ابعاد مختلفی پیدا خواهد کرد.

وی یادآور شد: کارجهادی و گروه جهادی در حال حاضر برند شده است و یکی از کارها، صیانت از جریان انقلاب است و نباید کار جهادی با گروه اقتصادی و سیاسی گره خورد.

رئیس بسیج سازندگی کشور با تاکید براینکه در پی آن هستیم که جریان جهادی کشور به فناوری انقلاب تبدیل شود، گفت: گفتمان جهادی سبب صدور مدل رفتاری انقلاب به جهان می‌شود.

سردار زهرایی افزود: جریان جهادی به کسی وابسته نیست و مصداق آن عرصه عمل جهادی‌ها در سیل، زلزله و کرونا است تا بار زمین مانده انقلاب را بلند کند زیرا جریان جهادی باید زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت باشد و هویت گروه‌های جهادی را بازشناسی کنیم.

هویت گروه‌های جهادی در قانون ثبت می‌شود

سردار زهرایی با بیان اینکه هویت گروه‌های جهادی در حال حاضر مخدوش است و باید متولی داشته باشد، تصریح کرد: مقام معظم رهبری دستور سازماندهی و ساماندهی داده است.

رئیس بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه هویت گروه‌های جهادی باید در قانون ثبت شود، گفت: طرح آن تهیه و به کمیسیون‌های تخصصی مجلس ارائه شده است.

وی با اشاره به شهادت ۳۵ نفر در قالب گروه‌های جهادی افزود: درون تشکیلات سپاه و بسیج باید وحدت رویه رخ دهد تا همه گروه‌های جدید را با یک شناسنامه بشناسند.

سردار زهرایی با اشاره به تهیه نظامنامه ای برای گروه‌های جهادی افزود: در اصلاحیه متمم ایرادات موجود رفع می‌شود و سعی کردیم حساب حقوقی گروه‌های جهادی را ابلاغ کنیم.

وی تهیه نظامنامه گروه‌های جهادی را مسئله‌ای مهم دانست و گفت: اگر این نظامنامه به نتیجه رسد، نسبت نهادها با گروه‌های جهادی روشن و مشخص می‌شود.

رئیس بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه حمایت از گروه‌های جهادی را منسجم کنیم، افزود: گروه‌های جهادی که صندوق تشکیل می‌دهند و با پایگاه‌های مقاومت پیوند دارند، دارای ارزش خواهد بود.

وی با اظهار اینکه بانک تخصصی و صحیح از گروه‌های جهادی تخصصی نداریم، یادآور شد: هزار و ۸۰۰ گروه جهادی یک ظرفیت محسوب می‌شود و باید به گروه‌های تخصصی تبدیل شوند.

سردار زهرایی با عنوان اینکه گروه‌های جهادی باید مسئولیت و مأموریت محور شوند، خواستار حمایت از گروه‌های جهادی شد.

سرهنگ سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با بیان اینکه مازندران استانی محروم است و فقر به معنای واقعی در آن وجود دارد، گفت: فقر به رغم فضای سبز در آن بی نهایت موجود است.

کد خبر 5020252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۰
      1 0
      گروهها جهادی و خیریه میتوانند مردم را داوطلبانه ساماندهی کنند و هر فردی هر حرفه ای بلده، معماره، مهندسه، کشاورزه و.. در روزهای تعطیل یا زمانی که خودش آزاد است مجانی برای طرح ها اقتصاد مقاومتی کار کند
    • علي اصغر كريمي IR ۱۷:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
      0 0
      پشتوانه قانوني شيوه جهادي بايد مستحكم باشد. قانون برنامه و بودجه - نظام فني اجرايي كشور - قانون مناقصات .... قانون مديريت كشور ..... در همه قوانين شيوه جهادي و گروه هاي جهادي به رسميت شناخته شود. همه عرصه ها از جمله اقتصاد به گروه هاي جهادي = مردمي = دانش بنيان - واگذار شود. ان شاءالله