۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۵۹

استاد دانشگاه مذاهب اسلامی مطرح کرد

سیدالشهدا(ع) آموزگار انسانیت و آدمیت

سیدالشهدا(ع) آموزگار انسانیت و آدمیت

یک استاد دانشگاه با بیان اینکه سیدالشهدا(ع) نه تنها درس شهامت و شهادت و حریت و آزادی و آزادگی را به همگان آموختند، گفت: بلکه آموزگار آدمیت و انسانیت بودند و برجسته‌ترین چهره معرفتی جهان‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عثمان سالاری استاد دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور در برنامه سوفیا با درود و سلام بر روح شهدا و امام شهدا و آرزوی طول عمر بابرکت برای مقام معظم رهبری اظهار کرد: اباعبدالله الحسین (ع) گوهری درخشان و تابناک در تاریخ بشریت و ریحانه‌ای معطر از خاندان رسول الله (ص) هستند.

وی حضرت امام حسین (ع) را گل سرسبد خلقت و نگین معرفت حق و نیز موجب فخر مسلمین و بشریت خواند و تصریح کرد: سیدالشهدا (ع) نه تنها درس شهامت و شهادت و حریت و آزادی و آزادگی را به همگان آموختند، بلکه آموزگار آدمیت و انسانیت بودند و برجسته‌ترین چهره معرفتی جهان‌اند.

سالاری عشق به امام حسین (ع) را عشق به همه زیبایی‌ها و عشق به خداوند به عنوان وجود مطلق دانست و ایشان را برترین مخلوقِ خداوند نامید و افزود: حب و محبت، علقه و علاقه و اعتقاد و التزام عملی اهل سنت به ائمه اطهار (ع) و خاصه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) یک امر جوهری است؛ چراکه حب و محبت و اعتقاد به اهل بیت (ع) مطابق با اصول و مبانی و باورهای فکری و اساسی اهل سنت جزو ارکان ایمانی آن‌ها محسوب می‌شود.

این استاد دانشگاه ادامه داد: اهل سنت اعتقاد و التزام عملی به اهل بیت (ع) دارند که در غیر این صورت، ایمانشان مخدوش است و اگر ایمان مخدوش باشد، اصل مسلمانی مورد شک قرار می‌گیرد.

سالاری با اعلام اینکه ایمان دارای دو وجه شامل طنین قدسی و آهنگی الهی است، خاطرنشان کرد: این مسئله ناظر بر پیروان و مذاهب اربعه اهل سنت اعم از حنفی، شافعی، مالکی و حنبلی است.

وی خاطرنشان کرد: اگر یک اهل سنت در نماز خود بر نبی مکرم اسلام (ص) و آل ایشان درود نفرستد، نماز او ناقص است و به گمان بنده اگر اعتقاد و باورِ یک اهل سنت به ائمه اطهار (ع) عمیق‌تر و وسیع‌تر از یک شیعه نباشد، کمتر نیست؛ چرا که این اعتقاد و حب و علاقه جزو خطوط قرمز اعتقادیِ اهل سنت است.

سالاری با ابراز تأسف از نبود شناخت جامع و کامل نسبت به مبانی اعتقادی اهل سنت اظهار کرد: گروه‌های خلق الساعه و مسلمان نما نظیر داعش و وهابیت که هیچ ربط و نسبتی به اهل سنت ندارند، به همان میزان که با شیعه مخالف‌اند، با شدت و غلظت بیشتری با پیروان مذاهب اهل سنت (ع) موضع دارند و عقاید مردم را دچار خلط مبحث می‌کنند.

این استاد دانشگاه مذاهب اسلامی، سیدالشهدا (ع) را مایه مجد و عظمت مسلمین دانست که همچون مشعلی فروزان بر تارک تاریخ درخشش دارند و اعتقاد به ایشان را جزو اصول مفروض و اعتقادی اهل سنت عنوان کرد.

کد خبر 5021050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha