به گزارش خبرنگار مهر، صد و پنجاهمین شماره ماهنامه فرهنگی اجتماعی آزما ویژه شهریور ۹۹ بهتازگی منتشر شده و روی پیشخوان مطبوعات آمده است.
«خوابزدگی تا کجا و کی؟» نوشته هوشنگ علم و «این چشمها و نگاههای تهی» نوشته ندا عابد دو یادداشتی هستند در جایگاه سرمقاله اینشماره نشریه مذکور چاپ شدهاند. مطلب بعدی «نه بر مُرده، بر زنده باید گریست» نوشته نصرالله حدادی است.
در بخش گزارش، مقاله «کاخ گلستان و میراثهایی در دل تاریکی» نوشته ماهرخ ابراهیمپور، گفتگوی «گنجینههای گمشده در فضای گیج» با سیدعلی آل داوود و «گنجینههای دور از دسترس کاخ گلستان» با غلامحسین زرگرینژاد درج شده که حول محور اتفاقات و کشفیات اخیر کاخ گلستان در تهران قرار دارند. پرونده بعدی اینشماره آزما، «یادنامه خسرو سینایی» است که چندی پیش بهدلیل ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.
در پرونده خسرو سینایی، گفتگوی چاپنشدهای از او با عنوان «از شعله کبریت تا آفتاب خلاقیت» از فرانک آرتا، مقاله کوتاه «اعجاز سینایی تجسمبخشیدن به آنچه نامرئی است» به قلم ایلیا آل خمیس، یادداشت «آیا توانستیم جهان بهتری بسازیم؟» نوشته سرمد قباد و یادداشت کوتاه «سینایی، سینماگر اهل صلح» به قلم علی فرهمند درج شدهاند.
پرونده بعدی و اصلی شماره صد و پنجاهم آزما، درباره کارگاه نمایش است که با عنوان «کارگاه نمایش، ستیز فردا و دیروز در بنبست کلانتری» چاپ شده و مطالبی را از شقایق عرفینژاد، پروانه کاوسی، سعید نوری، کاظم شهبازی، هوشنگ توکلی و گفتگوهایی با صدرالدین زاهد و مهوش افشارپناه را شامل میشود.
پس از پرونده کارگاه نمایش، گفتگویی با عباس پوررباب با عنوان «اقلیم، حلقه گمشده در معماری» چاپ شده و سپس مقاله «انسانشناسی عشق و عواطف (نگاهی متفاوت به مقوله عشق و تاثیر آن بر وجوه مختلف زندگی)» نوشته ناصر فکوهی منتشر شده است. در بخش «نگاه» اینشماره آزما هم نوشتارهایی از هوشنگ علم، یونس شکرخواه، ابراهیم رستمیان، رضا خاکینژاد، مسعود شهامیپور، محسن آزموده و فرهاد عابدینی درج شدهاند. گفتگو با پاکسیما مجوزی نویسنده رمان «او شبها میآید» هم مطلب بعدی است که در بخش گفتگو چاپ شده است.
چند داستان ایرانی و خارجی در کنار بخش «پیشخوان کتاب»، آخرین مطالب اینشماره آزما هستند.
اینمجله با ۷۴ صفحه و قیمت ۲۰ هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما