به گزاری خبرگزاری مهر، ارسلان زارع در جلسه کارگروه ویژه پیشگیری و برخورد با تخلفات ساختوساز و تغییر کاربری غیرمجاز تصمیمات این کارگروه را در کاهش جرایم مرتبط مؤثر برشمرد و گفت: جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز باید به صورت هدفمند و مبتنی بر برنامه، انجام تا از بروز مشکلات بعدی پیشگیری شود.
وی با اشاره به اقدامات مطلوب صورت گرفته در مقابله و پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان طی شش ماه اخیر، بر ضرورت استمرار و تقویت این رویکرد تأکید و اضافه کرد: فرمانداران، شهرداران و مدیران دستگاههای اجرایی بر جلوگیری از تخلفات ساخت و ساز و تغییر کاربری غیرمجاز نظارت جدی کنند و دهیاران نیز تخلفات صورت گرفته را گزارش دهند تا با خاطیان طبق قانون برخورد شود.
استاندار گیلان هرگونه قصور در اجرای این مهم غیر قابل قبول است، ادامه داد: در صورت بروز تخلف و گزارش نشدن از سوی دهیار، اقدامات قانونی در این خصوص صورت میگیرد از این رو فرمانداران موظفند کمیته نظارتی را فعال کرده و تکتک روستاها را مورد پایش قرار دهند.
وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح حدنگاری (کاداستر) به عنوان یکی از طرحهای مبنایی، بر لزوم تقویت عزم عمومی و تعصب سرزمینی در استان برای مقابله با تخلفات ساخت و ساز و تغییر کاربری غیرمجاز تاکید کرد و گفت: باید آگاهیبخشی در این بخش بیشتر شود و دستگاههای اجرایی و رسانهها نسبت به تولید محتوا اقدامات اثربخشی انجام دهند.
زارع افزود: اقدامات پیشگیرانه همراه با نظارت مستمر، پس از اطلاع رسانی اهمیت بالایی دارد و باید در اجرای آن همه دستگاهها مشارکت کنند.
وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح هادی از اقدامات مؤثر برای توسعه روستاها است و نظارت بر انجام آن نیز در قانون به صورت شفاف بیان شده که لازم است پایش دقیقی در خصوص اجرای قانون و شناسایی متخلفان صورت گیرد.
استاندار گیلان با اشاره به اراضی خارج از محدوده روستایی و طرح هادی نیز، موارد آمده در قانون، بر ضرورت جلوگیری از بروز تخلف با نقش آفرینی مؤثر دستگاههای ذیربط تأکید کرد.
وی استفاده از نیروهای آموزش دیده در گشتهای ویژه و مشترک نظارت بر اراضی را مهم دانست و گفت: برای بهبود فعالیتهای این بخش، موضوع تأمین ادوات و تقویت تجهیزات در سطح ملی پیگیری شود.
نظر شما