به گزارش خبرگزاری مهر، کاوه حاجی علی اکبری عنوان کرد: همزمان با پیشبرد مأموریتهای کلان بازآفرینی و نوسازی، اقدامات دیگری در حوزه تعریف و اجرای پروژههای توسعه اجتماع محور (پروژههای تام) در محلات دارای بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری در حال شکلگیری است که تأثیرات شایانی در ارتقا کیفیت زندگی و افزایش حس تعلق خاطر ساکنان در این محلات خواهد داشت.
حاجی علی اکبری تصریح کرد: بوستان میثاق در محله باغ آذری علیرغم دارا بودن ظرفیتهای لازم برای خلق مکانی جذاب و دلپذیر به منظور برقراری تعاملات اجتماعی ساکنان محله، در حال حاضر فضایی رها شده و محل تمرکز انواع آسیبهای اجتماعی است و در وضعیت موجود مورد استفاده اهالی محلی قرار نمیگیرد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اعلام اینکه ارتقا کیفیت عملکردی - فضایی بوستان میثاق در دستور کار دفتر توسعه محلهای باغ آذری قرار گرفته است، توضیح داد: این بوستان در حال حاضر دارای ۶۰۰ اصله درخت زیتون است که هرساله بار میدهند و امکان افزایش ظرفیت باردهی درختان و فرآوری آن برای تبدیل به انواع محصولات مرتبط با زیتون وجود دارد.
وی متذکر شد: استفاده از فضای کشاورزی این باغ برای جذب گردشگر، ایجاد فعالیتهای فرهنگی، تفریحی و ورزشی، برگزاری مراسم خاص و … میتواند در کاهش آسیبهای اجتماعی، افزایش امنیت و زیست پذیری و همچنین ارتقاءکیفیت زندگی از طریق ایجاد تصویر ذهنی مطلوب از این باغ در بین ساکنان محله باغ آذری مؤثر باشد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ضمن تأکید بر ضرورت توانمند سازی اجتماعات محلی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به همت دفتر توسعه محلهای باغ آذری، آموزشهای اولیه و اقدامات لازم برای بهره برداری از درختان باغ زیتون توسط گروهی متشکل از بانوان محله صورت گرفته و در حال تکمیل است.
علی اکبری یادآور شد: مهمترین اصل در توانمند سازی، حفظ و پایداری آن است، لذا ضروری است چشم اندازی که برای احیا باغ زیتون تعریف شده، طوری به مرحله اجرا برسد که قائل به شخص نبوده و در مدتهای متمادی و موقعیتهای مختلف کارکرد خود را حفظ کرده و باغی فعال باشد.
نظر شما