به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیاوش ملکی فر امروز در رویداد جذب سرمایه حوزه آموزش که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: توسعه فناوری در دنیا باعث شده که یک روند بازآفرینی در حوزه آموزش به وجود بیاید که شیوع ویروس کووید ۱۹ به این موضوع دامن زده و منجر به رجوع ما به سمت استارت آپها شده است.
معاون توسعه نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: با گذشت بیش از هفت ماه از شیوع کرونا در کشور هنوز بازار فعالیت استارت آپ ها درحوزه آموزش داغ است؛ از طرفی تقاضا در این راستا زیادتر شده است.
ملکی فر گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تلاش دارد استارت آپ های توانمند حوزه آموزش را شناسایی کرده و به سرمایه گذاران معرفی کند.
وی با اشاره به رویداد جذب سرمایه حوزه آموزش گفت: ۶استارت آپ در این رویداد خود را برای جذب سرمایه گذار معرفی می کنند اما شاهد این بودیم که ۲ استارت آپ پیش از ورود به این رویداد سرمایه گذار خود را جذب کردند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: با توجه به وسعت حوزه آموزش، بنا داریم که در این زمینه مجددا یک رویداد استارت آپی دیگر برگزار کنیم.
ملکی فر خطاب به استارت آپهای حاضر در رویداد جذب سرمایه حوزه آموزش گفت: نیاز نیست که در راه اندازی یک استارت اپ، یک مدل کسب و کاری که تا کنون در دنیا وجود نداشته را خلق کنیم ؛ کافی است که یک مدل کسب و کار که در دنیا آزمایش شده را بدون نقض در کشور اجرایی کنیم. هیچکدام از بزرگان استارت اپی کشور برای اولین بار در دنیا و ایران ایجاد نشدند بلکه یک کپی هوشمندانه و ایرانی شده از حوزه های مختلف هستند.
وی با تاکید بر اینکه کپی کردن یک استارت آپ در ایران می تواند ریسک ها را کاهش دهد، گفت: ریسک در حوزه نوآوری خصوصا ریسک نوآوری بسیار زیاد است که کپی کردن می تواند ریسک را کاهش دهد.
نظر شما