فضلاله شیری صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حواس پرتی راننده در زمان استفاده از تلفن همراه سبب کاهش تمرکز او شده و تنها حدود ۶۰ درصد مغز درگیر رانندگی خواهد بود.
وی ادامه داد: احتمال تصادف رانندگان هنگام استفاده از تلفن همراه چهار برابر بیشتر میشود و در بررسی و ریشهیابی علل حوادث رانندگی و حتی برخی اختلالات ترافیکی در سطح شهرها که بیشتر به صورت عدم به جلو و اطراف، تغییر مسیرهای ناگهانی و حتی عدم رعایت حق تقدم عبور و ظهور پیدا میکنند ریشه در انجام اعمال مخاطره آمیز مثل صحبت کردن با تلفن همراه دارد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه افزود: استفاده از هندزفری و هدست، کابل رابط تلفن همراه و بلوتوث غیر از آزاد بودن دستها مشکل را حل نمیکند، بلکه صحبت و مکالمه با تلفن همراه انحراف ذهنی برای راننده به وجود آورده و مغز و ذهن او را به عنوان مرکز فرماندهی انسان درگیر میکند.
وی یادآوری کرد: ارسال پیام کوتاه هنگام رانندگی نیز احتمال تصادف را تا ۲۳ برابر افزایش میدهد، بنابراین بهطور کلی هر عملی که سبب سلب توجه کامل، حواس پرتی، پریشانی، اضطراب و بر هم زدن تمرکز فکری راننده شود، ممنوع است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه مبلغ جریمه صحبت کردن و استفاده از تلفن همراه در زمان رانندگی را یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال عنوان کرد.
نظر شما