به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی عباسی ظهر یکشنبه در جلسه با روحانیون مستقر در اراک اظهار کرد: در نبرد فرهنگی کنونی توانمندی نیروها بسیار مهم است یعنی فردی در این جبهه قوی است که از نیروهای قوی، توانمندتر و دارای بهره وری برخوردار باشد.
وی ادامه داد: اگر انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و و تشیع در طول ۱۴۰۰ سال توانست به نقطه مطلوب از فضای مکتب برسد، مدیون شخصیتهای شیعه و برجسته در این حوزه بود. با بررسی تاریخ تشیع میتوان به این نکته دست یافت که اندیشمندانی همانند مطهری، بهشتی و… انسانهای کیفی بودند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: با بررسی ساختار سازمان یک مکتب میتوان با پنج لایه نسبت اعضا را با مکتب فکری در نظر گرفت. اولین لایه عناصری هستند که جماعت را به مقصد میرسانند و نحوی راهبران راهبردی مکتب هستند البته در مقابل مکاتب دیگر نیز وجود دارند که عناصر باطل را به پیش میبرند.
عباسی بیان کرد: دومین لایه از ساختار سازمان مکتبی، فرد عضو مکتب است و به اندازه یک فرد میتواند خدمات و بهره وری به سازمان، مکتب و دین ارائه کند.
وی افزود: سومین قسمت در ساختار سازمان مکتبی هوادار است اما باید گفت هوادار عضو نیست بلکه بسته به نیاز خود گاهی همراهی میکند.
هر مکتبی دارای عناصر بیشتری باشد به اهداف بیشتری دست پیدا میکند
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: قسمت چهارم از ساختار سازمان مکتبی، انسانهای بی تفاوتی هستند که هوادار نیستند و قسمت پنجم نیز نفوذی است، حال وظیفه روحانیون مستقر در این ساختار به گونهای است که از تعداد بی تفاوتها بکاهند و به هواداران اضافه کنند چرا که هر مکتبی دارای عناصر بیشتری باشد به اهداف بیشتری دست پیدا میکند.
عباسی افزود: اگر امروز ایالات متحده در فضای نرم افزاری ۹۹۸ میلیارد دلار میفروشد به دلیل این است که توانسته عناصر تولید کننده علم را از سراسر دنیا مستعمره خود کند و از فکر آنها به منظور تولید نرم افزار استفاده کند و به دنیا بفروشد و به جنگ افزار تبدیل کند تا منطقه ما و حتی شرق اروپا را بهم بریزد. بنابراین در نبرد کنونی وظیفه داریم تعداد عناصر را در ساختار سازمان مکتبی بیفزاییم.
وی گفت: در نبرد فرهنگی کسی برنده است که هم در عناصر و اعضا دست برتر داشته باشد و آنها را به شبکه تبدیل کند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: دعوای ما با غربیها بر سر این موضوع است که کسی پیروز خواهد شد که در اعضا و عناصر دست برتر و شبکه سازی داشته باشد در این راستا هر طلبه سرشار از انگیزه و ظرفیت است اما خود به تنهایی بدون ارتباط به مساجد، دانشگاه کار انجام میدهد، بنابراین در این راستا باید نیروی انسانی توانمند را تربیت و شبکه سازی را دنبال کرد.
عباسی گفت: اعتقاد داریم سرمایه روحانیت در استان مرکزی یک سرمایه ویژه است، باید کمک کنیم ظرفیتها در شهرستانها تقویت شوند.
نظر شما