۲۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹

مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی:

هزار مگاوات نیروگاه جدید تا پایان سال وارد مدار می‌شود

هزار مگاوات نیروگاه جدید تا پایان سال وارد مدار می‌شود

مدیرعامل شرکت برق حرارتی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان امسال حدود هزار مگاوات دیگر نیز به ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های کشور افزوده می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، محسن طرزطلب، در گفت‌وگو با شبکه خبر با اشاره به اینکه تا پایان سال جهش تولید ظرفیت نیروگاه‌های کشور از مرز ۸۵ هزار مگاوات عبور خواهد کرد، ادامه داد: با اقدامات انجام شده در صنعت برق این ظرفیت تا پیک تابستان سال آینده به حدود ۸۶ هزار مگاوات می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه ایران در میان سازندگان سرآمد توربین‌های گازی نیروگاهی قرار گرفته است، گفت: در زمینه ساخت توربین‌های گازی و واحدهای بخار تکنولوژی ۱۰۰ درصدی در داخل کشور وجود دارد و محصولات تولیدی توسط متخصصان داخلی به سایر کشورها صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه ظرف دو سال آینده نیروگاه‌های کلاس اف (راندمان بالا) به دست متخصصان ایرانی ساخته خواهد شد، افزود: از برنامه‌های اقتصاد مقاومتی شرکت برق حرارتی برای سال جهش تولید طراحی توربین ملی با راندمان ۶۰ درصد است که در تلاشیم عملیات اجرایی این توربین به زودی در یکی از نقاط مورد نیاز کشورمان آغاز شود. نیروگاه سیکل ترکیبی زرند دارای دو واحد گاز و یک واحد بخار مجموعاً به ظرفیت ۵۰۰ مگاوات است که در حال حاضر میزان پیشرفت فیزیکی واحدهای گازی نیروگاه به ۵۱ درصد رسیده و امیدواریم برای پیک تابستان سال آینده هر دو واحد یاد شده به بهره‌برداری برسند.

این مقام مسؤول با تاکید بر اینکه تاکنون ۱۲۰ میلیون یورو برای احداث واحدهای گازی نیروگاه هزینه شده است، گفت: تمامی تجهیزات اصلی این مجموعه شامل توربین، ژنراتور، ترانس و تجهیزات کمکی آن ساخت داخل بوده و پس از بهره‌برداری کمک شایانی به تأمین انرژی مورد نیاز کرمان و استان‌های همجوار این منطقه به منظور گذر از پیک تابستان سال آینده خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه نیروگاه زرند توسط متخصصان داخلی و با سرمایه‌گذاری دولت در حال اجراست، اضافه کرد: راندمان نیروگاه جدید که با افزایش ۱۸ درصدی به ۴۸.۵ درصد خواهد رسید، به دلیل استفاده از سوخت گاز آلایندگی بسیار کمی دارد و به لحاظ زیست محیطی دارای شرایط بسیار مناسبی است.

کد خبر 5046428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
      0 0
      میزان تولید برق از منابع تجدید پذیر را افزایش دهیم، نیروگاهها حرارتی نیز با راندمان پایین کار کنند و ظرفیت استراتژیک برق داشته باشیم در زمان بحران یا اوج گیری پیک به کمک نیروگاههای تجدید پذیر بیایند