پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۴۴

رییس کمیته بازرسی و ارزیابی ستاد مقابله با کرونای استان سمنان:

مردم استان سمنان عدم رعایت بهداشت درسیستم حمل و نقل را اطلاع دهند

مردم استان سمنان عدم رعایت بهداشت درسیستم حمل و نقل را اطلاع دهند

سمنان- رییس کمیته بازرسی ستاد مقابله با کرونای استان سمنان گفت: مردم استان عدم رعایت بهداشت درسیستم حمل و نقل را به ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و راه آهن شمالشرق(۱) اطلاع دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم شریفی در دیدار غروب دوشنبه خود با مدیرکل راه آهن شمال شرق (۱) به صورت ویدئو کنفرانسی و به میزبانی استانداری سمنان درباره الزامات استفاده بهداشتی از سامانه‌های حمل و نقل عمومی بیان کرد: استفاده از ماسک، دستکش، استفاده از سطل‌های زباله درب‌دار و به‌ویژه ضدعفونی مستمر محیط اعم از دفتر کار و ناوگان مسافری مورد تأکید و تیم‌های ارزیابی و بازرسی دستگاه متولی، دائماً موارد را پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌ها توسط کارفرمایان یا رانندگان مراتبِ تخلف از طریق کمیسیون‌های ماده ۱۱ و ۱۲ بررسی و با متخلفان برخورد شود، افزود: سلامت رانندگان عزیز و متصدیان فروش بلیط شرکت‌ها و کارکنان پایانه‌های مسافری نیز بسیار مهم بوده و نباید به خطر بیفتد.

مدیرکل نظارت و بازرسی استانداری سمنان با بیان اینکه از مردم انتظار می‌رود تا برای اجرای دقیق دستورالعمل‌های ابلاغی، در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را از طریق اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان و راه آهن شمال شرق پیگیری کنند، تاکید کرد: سامانه ارتباط مردمی این ادارات کل می‌توانند بهترین شرایط را برای ارتباط مردم محیا سازند.

شریفی با بیان اینکه حداکثر ظرفیت اتوبوس‌ها و سالن‌های مسافری قطارها، ۵۰ درصد است و استفاده بیش از این ظرفیت تخلف محسوب می‌شود، تاکید کرد: این موضوع کاملاً به ابلاغ ارگان‌های مرتبط و ذی‌ربط با مقوله حمل و نقل رسیده است.

کد خبر 5046699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha