۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۷:۳۸

رئیس سازمان بازنشستگان نیروهای مسلح:

کمترین حقوق بازنشستگان لشکری ۴.۵میلیون تومان است

کمترین حقوق بازنشستگان لشکری ۴.۵میلیون تومان است

رئیس سازمان بازنشستگان نیروهای مسلح گفت: کمترین حقوق بازنشستگان ۳۰ سال خدمت لشکری چهار و نیم میلیون تومان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، سردار محمدرضا گودرزی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: پیش از همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان نیروهای مسلح از ابتدای مهر امسال این افراد ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق دریافت می‌کردند.

وی گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان در چهار سال گذشته به مرور اجرا شده است اما دولت، امسال تصمیم گرفت همسان سازی را یکجا انجام دهد و چند ماه مقدمات آن انجام شد و قرار است در حقوق مهر، این همسان سازی اجرا شود.

سردار گودرزی با بیان اینکه مبنای این افزایش حقوق بازنشستگان ۹۰ درصد حقوق شاغلان است افزود: جداول این افزایش حقوق تنظیم و ابلاغ شده است و در حال تنظیم حکم‌ها و فیش‌های حقوقی بازنشستگان نیروهای مسلح هستیم.

وی گفت: جدولی برای هر گروه شغلی تعیین شده که مبنای تعیین این عدد میانگین حقوق شاغلان در آن طبقه بوده است.

سردار گودرزی افزود: به عنوان نمونه در رتبه سرگردی امتیاز ۲۵۲۰۰ ضرب در ۲۴۳۸ و یک عدد مدیریت نیز اضافه می‌شود که بر اساس جایگاه و رتبه شخص از ۵ درصد تا ۲۵ درصد به این حقوق اضافه خواهد شد.

وی گفت: ایثارگری و عائله مندی نیز موضوعات دیگری هستند که به حقوق‌ها افزوده می‌شوند.

سردار گودرزی افزود: بر اساس تبصره ۳ ماده ۱۱۷ قانون پیش بینی شده که حقوق شاغلان یا بازنشستگان نیروهای مسلح همواره ۲۰ درصد بیشتر از حقوق کارکنان کشوری باشد.

وی گفت: در جدول همسان سازی حقوق بازنشستگان لشکری بخشی از این ۲۰ درصد در نظر گرفته شده است و دلیل لحاظ نشدن مقداری از آن نیز محدودیت ۹۰ درصد حقوق شاغلان است که در این زمینه نیز مکاتباتی با سازمان برنامه و بودجه انجام و توافق شده است این بخش نیز لحاظ شود البته بر اساس تصمیم کمیسیونی که در سازمان برنامه و بودجه امور استخدامی و صندوق کشوری و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح تشکیل می‌شود.

سردار گودرزی افزود: در شش ماهه باقیمانده سال این افزایش حقوق برای بازنشستگان اعمال و برای سال آینده نیز مبنای این حقوق در بودجه پیش بینی می‌شود.

وی گفت: بر این اساس در سال آینده موضوعی به عنوان همسان سازی در بودجه نخواهیم داشت.

سردار گودرزی افزود: بیشتر منابع این افزایش حقوق به صورت سهام به سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح واگذار شده است که این سازمان باید آنها را به پول تبدیل کند و باقیمانده را نیز سازمان برنامه و بودجه قول داده است تا پایان سال بپردازد.

وی گفت: مبنای محاسبه افزایش حقوق بازنشستگان بر اساس ۳۰ سال خدمت است یعنی اگر بازنشسته ای بیش از ۳۰ سال خدمت کرده باشد به ازای هر سال دو و نیم درصد به این عدد افزوده می‌شود و اگر کمتر خدمت کرده باشد به ازای هر سال دو و نیم درصد از این حقوق کم می‌شود.

سردار گودرزی افزود: در دو سه روز آینده فیش‌های حقوقی بازنشستگان پیش از پرداخت حقوق آنان برای اطلاع بازنشستگان روی سامانه بارگذاری می‌شود.

وی گفت: به حدود یکصد هزار نفر از بازنشستگان وام ۱۰ میلیون تومانی قرض الحسنه پرداخت می‌کنیم البته این تسهیلات به کسانی تعلق می‌گیرد که تاکنون از ما وام نگرفته باشند.

سردار گودرزی افزود: به بازنشستگانی که مشمول این تسهیلات می‌شوند اطلاع رسانی می‌کنیم.

وی گفت: برای اشتغال فرزندان بازنشستگان لشکری که کارآفرینی می‌کنند تسهیلات قرض الحسنه ۵۰ میلیون تومانی پیش بینی کرده ایم.

سردار گودرزی افزود: همه بازنشستگان لشکری که فرزندانشان ازدواج می‌کنند بدون مراجعه تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی خرید جهیزیه یا کمک ازدواج به حساب آنان واریز می‌شود. این تسهیلات به همه فرزندان بازنشستگان که ازدواج می‌کنند تعلق می‌گیرد.

سردار گودرزی افزود: تسهیلات درمان و وام جعاله تا سقف ۲۰ میلیون تومان نیز برای بازنشستگان پیش بینی کرده ایم.

وی با بیان اینکه دفترچه درمان نیروهای مسلح از بهترین بیمه‌های کشور است گفت: بیمه تکمیلی برای بازنشستگان اختیاری است و سقف آن برای بستری و عمل جراحی ۳۰ میلیون تومان و برای کارهای درمانگاهی ۳ میلیون تومان پیش بینی شده است.

سردار گودرزی افزود: موضوع بیمه در سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح راهبرد اصلی برای کمک به پیشکسوتان است و در این زمینه به عنوان نمونه رقم بیمه حوادث از ۱۸۰ میلیون تومان سال گذشته به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

وی گفت: بیمه حامی را نیز با همکاری بیمه کوثر برای مسائل حقوقی بازنشستگان پیگیری می‌کنیم که از ماه آینده آغاز می‌شود.

سردار گودرزی افزود: جدول و امتیازات افزایش حقوق بازنشستگان بر اساس جایگاه شغلی آنان است و اگر افراد دارای رتبه حقوقی باشند هر رتبه حقوقی امتیاز جداگانه دارد و کسانی که از سنوات ارفاقی استفاده کرده اند این سنوات جزو سنوات خدمتی آنان محاسبه می‌شود.

وی گفت: احیا کردن کارکرد بیمه‌ای صندوق‌های بازنشستگی تنها چاره کاهش هزینه هاست.

سردار گودرزی افزود: پاداش پایان خدمت لشکریان سال ۹۸ تأمین اعتبار شده است و پرداخت می‌شود.

وی گفت: سودی که از محل شرکت‌های سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح به دست می‌آید در حوزه خدمات رفاهی و کمک به افزایش حقوق بازنشستگان لشکری هزینه می‌شود.

اکبر شیرمحمدی مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری نیز در این برنامه گفت: در تکمیل افزایش حقوق بازنشستگان که در ابتدای سال انجام شد تا ۹۰ درصد میانگین حقوق شاغلان هم تراز و هم رتبه افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد.

وی افزود: دستورالعمل این افزایش حقوق به صندوق‌های بازنشستگی کشوری ابلاغ و احکام ۱ میلیون و ۴۸۹ هزار بازنشسته صادر شده است که بازنشستگان می‌توانند از سایت صندوق بازنشستگی احکام خود را ببینند.

شیرمحمدی گفت: جداول ابلاغی درباره کارکنان مشمول قانون نظام هماهنگ و خدمات کشوری و دستگاه‌هایی که بدون گروه‌های شغلی نظام هماهنگ بودند به طور یکسان و به عنوان کارمندان دولت در گروه‌های ۲۰ گانه نظام هماهنگ در نظر گرفته شد.

وی افزود: ضریب ۲,۴۳۸ ریال در عدد امتیاز هر فرد در گروه شغلی خود ضرب می‌شود و حقوق فرد را مشخص می‌کند که به این عدد در اجرای ماده ۱۰۹ و ۱۱۰ قانون مدیریت افزایش دو و نیم درصدی مازاد بر ۳۰ سال خدمت و سابقه مدیریت اضافه می‌شود.

شیرمحمدی گفت: حداقل حقوق دریافتی بازنشستگان در ابتدای سال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود که در پایین‌ترین گروه‌های شغلی به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی افزود: آنچه که دولت بر اساس قانون مکلف به افزایش حقوق بازنشستگان و شاغلان بود از ابتدای مهر اتفاق افتاد و حقوق هر بازنشسته با گروه شغلی خود متناسب با افراد شاغل در این گروه متناسب سازی شده است.

شیرمحمدی گفت: از طریق واگذاری سهام شرکت‌های دولتی منابع این افزایش حقوق تأمین شده است.

وی افزود: اعطای تسهیلات ۷ میلیون تومانی برای بازنشستگان ادامه دارد و تسهیلات ازدواج فرزندان بازنشستگان در حال نام نویسی است و مانند سال‌های گذشته اجرا می‌شود.

شیرمحمدی گفت: تسهیلات خرید اقساطی کالا نیز به وسیله صندوق بازنشستگی برنامه ریزی شده و قابل استفاده برای بازنشستگان است.

وی افزود: بیمه درمان تکمیلی را صندوق بازنشستگی از ۶۰ هزار تومان به ۱۴۰ هزار تومان افزایش داد در حالی که سهم بازنشستگان همان ۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر است.

شیرمحمدی گفت: در بیمه تکمیلی سقف پرداخت هزینه جراحی تخصصی ۴۴ میلیون تومان، بستری عمومی ۲۲ میلیون تومان و خدمات تشخیص سرپایی درمانی ۱۷ میلیون تومان است و درباره هزینه مقابله با بیماری کرونا نیز از بازنشستگان حمایت می‌کنیم.

وی افزود: بازنشستگان نیمه نخست سال ۹۹ نیز مشمول همسان سازی حقوق از ابتدای مهر می‌شوند و تا هفته آینده احکام آنها صادر می‌شود.

آقای شیرمحمدی گفت: با توجه به اینکه قوانین صندوق‌های بازنشستگی مربوط به سال‌های گذشته است این صندوق‌ها باید اصلاحات ساختاری انجام دهند و قوانین آنها اصلاح شود زیرا هزینه‌هایی به صندوق‌های بازنشستگی تحمیل می‌شود و این صندوق‌ها مشمول قوانین حمایتی شده اند در حالی که باید بیمه‌ای باشند.

وی افزود: ۷۰ درصد پرداختی صندوق‌های بازنشستگی از کمک‌های دولت و بقیه کسورات بازنشستگی کارکنان و تأمین منابع از صندوق‌های بازنشستگی است.

آقای شیرمحمدی گفت: با توجه به اینکه سرمایه گذاری‌های صندوق‌های بازنشستگی پاسخگوی پرداخت حقوق بازنشستگان نیست صندوق بازنشستگی کشوری اصلاح ساختار این شرکت‌ها را آغاز کرده است.

وی افزود: مدرک تحصیلی تعیین کننده گروه شغلی کارکنان شاغل و بازنشستگان است و کسانی که با ۳۰ سال خدمت و مدرک کارشناسی بازنشست شده اند در گروه ۱۴ قرار می‌گیرند و حقوق آنان ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

آقای شیرمحمدی گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان شامل مستمری بگیران نیز می‌شود.

کد خبر 5046800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهدی نیک کد ملی 3673469940 IR ۲۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۱
      0 0
      با سلام و احترام . از اردیبهشت ماه امسال هزینه های درمانی مربوط به خودم و هایله یحت تکفلم را به نماینده بیمه کوثر زاهدان تحویل داده ام اما تاکنون هیچگونه پرداختی بمن صورت نگرفته با آنکه اینها مدعی هستند ظرف 48 ساعت به مطالبات درمانی بیمه شدگان پاسخ میدهند اما هزینه های من پس از گذشت پنج ماه هنوز وار