به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، کفی کفش سیلیکونی موضعی آنتیباکتریال پا به پا، کفی کفش ماساژدهنده مغناطیسی آنتیباکتریال پا به پا و پد پاشنه سیلیکونی آنتیباکتریال پا به پا از جمله نانومحصولات یک شرکت دانش بنیان بوده که به بازار داخل عرضه شده است.
احمد راستیفرد مدیرعامل این شرکت گفت: از ابتدای سال تاکنون نزدیک به ۲۰۰ هزار جفت کفی طبی تولید و به بازار عرضه شده است. مواد اولیه این محصولات خاصیت آنتیباکتریال پیدا کرده و از بوی نامطبوع پا جلوگیری میکند. این کفیها بهدلیل طبی بودن میتوانند به کسانیکه از خارپاشنه یا صافی کف پا رنج میبرند کمک کند. ما همچنین محصول ویژهای برای بیماران دیابتی داریم.
وی درباره کیفیت این محصولات گفت: از نقطه نظر کیفی این محصولات بهدلیل برخورداری از مواد اولیه عالی، بسیار با کیفیت بوده و ما تلاش کردیم تا قیمت را پایین نگه داریم. هر چند که نسبت به کفیهای معمولی این محصولات ۱۵ تا ۲۰ درصد گرانتر است اما بهدلیل ویژگیهای آنتیباکتریالی که دارند برای مصرفکننده بسیار جالب توجه هستند.
به گفته مدیرعامل شرکت ،این محصول پتانسیل صادراتی بالایی دارد و نسبت به محصولات مشابه خارجی از قیمت کمتری برخوردار است.
وی خاطر نشان کرد: کفی مغناطیسی عرضه شده در سایت آمازون ۱۵ دلار قیمت دارد، در حالیکه محصول کفی مغناطیسی ما با همان کیفیت در حدود ۴ دلار قیمت دارد. تقریبا تمام مواد اولیه مصرفی ما تولید داخل است از اینرو وابستگی به واردات نداریم. نانومواد را نیز از یک شرکت ایرانی خریداری میکنیم. بنابراین امکان کاهش قیمت و رقابت با تولیدکننده خارجی وجود دارد. البته هنوز وارد بخش صادرات نشدهایم.
این کفیهای نانویی موضعی به گونهای طراحی شدهاند که بتوانند با تکیه بر انعطاف بسیار زیاد ساختار مواد سیلیکونی، فشار وارده بر پاشنه پا را بکاهد و همچنین بهعنوان نوعی ضربهگیر پاشنه پا عمل کند و آسیبهای ضرباتی که از طریق پاشنه پا به مچ پا، زانوها و کمر وارد میشود را کاهش دهد. از دیگر مزیتهای کفیهای سیلیکونی موضعی قابل شستشو بودن، قابل تعویض بودن اجزا آن، امکان استفاده از انواع محدب یا معقر در آن برای مبتلایان به خار پاشنه شدید است.
نظر شما