به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۲۵۶ هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمدعلی کینژاد رئیس هیأت عالی جذب، در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
کینژاد در ابتدای جلسه با بیان اینکه سیاستگذاری جذب اعضای هیأت علمی بر عهده هیأت عالی جذب است، تأکید کرد: البته سیاستگذاریهای کلان توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام میشود و هیأت عالی جذب در مسائل اجرایی ورود نمیکند.
وی در مورد فراخوان تعیین تکلیف بورسیههای بلاتکلیف خاطرنشان کرد: بر اساس ۴ لیست اعلامی توسط مجلس شورای اسلامی، هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، سازمان امور دانشجویان و هیأت عالی جذب، ۵۴ نفر شرایط ثبت نام در این فراخوان را دارند.
کینژاد ادامه داد: بعد از ثبت نام و بررسی بورسیههای بلاتکیلف، دانشگاهها ۱۰ روز مهلت دارند که ثبت نامکنندگان را تعیین تکلیف کنند و در غیر این صورت هیأت مرکزی جذب بر اساس اختیاری که دارد، رسیدگی خواهد کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از اعلام لیست نهایی بورسیههای وزارت علوم که در دانشگاه آزاد اسلامی جایابی شدهاند، خبر داد و تأکید کرد: این بورسیهها به منظور انتقال تعهداتشان از وزارت علوم به دانشگاه آزاد، باید در هیأت مرکزی جذب این دانشگاه بررسی و تصویب شوند.
رئیس هیأت عالی جذب با تأکید بر ضرورت ساماندهی هیأتهای اجرایی جذب بر اساس آمایش آموزش عالی، خاطرنشان کرد: در مورد هیأتهای اجرایی استانهای تک دانشگاهی و دو دانشگاهی بر اساس آمایش آموزش عالی تصمیمگیری خواهد شد.
در ادامه جواد محمدی دبیر هیأت عالی جذب بر بررسی صلاحیت عمومی متقاضیان جذب، توسط اعضای کارگروه بررسی صلاحیت عمومی تأکید کرد.
دستور اول جلسه به بررسی مشکلات مشمولان بند "ز" ماده ۴۴ قانون برنامه پنجم توسعه و بند "پ" ماده ۹۰ قانون برنامه ششم توسعه برای ثبت نام در سامانه نور رضوی اختصاص داشت.
پس از بحث و بررسی اعضا پیرامون این موضوع، با توجه به اینکه مشمولان بند "ز" و "پ" قانون پنجم و ششم امکان ثبت نام در سامانه نور رضوی را ندارند، مقرر شد پروندههای این افراد به صورت فیزیک به هیأت مرکزی جذب وزارتین علوم و بهداشت ارسال و بررسی شود.
دستور بعدی جلسه به بررسی معیارهای همترازی دانشگاهها در جذب وزارتین علوم و بهداشت اختصاص داشت که در این خصوص پیشنهادات این دو وزارتخانه قرائت و مقرر شد این موضوع در کارگروه بررسیهای ویژه هیأت عالی جذب با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رؤسای مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارتین علوم و بهداشت بررسی و نتیجه نهایی در جلسه آتی هیأت عالی جذب ارائه شود.
در ادامه جلسه با توجه به اینکه پژوهشکده شورای نگهبان فاقد هیأت اجرایی جذب است، مصوب شد که پروندههای پژوهشکده شورای نگهبان در هیأت اجرایی جذب دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری بررسی شود.
در پایان جلسه تعدادی از اعضای هیأتهای اجرایی جذب و کارگروه صلاحیت عمومی دانشگاههای گیلان، گنبد کاووس، علوم پایه دامغان، ولیعصر (عج)، بجنورد، انسیستوپاستور ایران، علوم پزشکی بابل، علوم پزشکی رفسنجان، علوم پزشکی کرمانشاه و علوم پزشکی گناباد تأیید صلاحیت شدند.
نظر شما