به گزارش خبرنگار مهر، رحیم یونسی صبح چهارشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه به میزبانی سازمان قضائی نیروهای مسلح استان سمنان با بیان اینکه در سال گذشته تمام پروندههای ارسالی دیوان عالی کشور تأیید شده است، ابراز کرد: ۹۵ درصد آرای دادگاههای بدوی نیروهای مسلح و تجدید نظر استانی، توانسته است مهر تأیید را دریافت کند و تنها پنج درصد نقض شدند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف سازمان قضائی نیروهای مسلح آموزش نیروها است، بیان داشت: سعی شده در این راستا مسائل قضائی و حقوقی در کارگاههای آموزشی تدریس شود همچنین سعی کردهایم تا آرا قضائی را به نقد و بررسی بگذاریم تا پیشگیری که قانون برای ما صورت داده را انجام دهیم.
رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح استان سمنان با اشاره به اینکه امنیت یکی از با ارزشترین مسائل در جوامع است و تأمین آن به دستگاههای متفاوتی واگذار شده اما مهمترین رکن در این زمینه نیروهای مسلح محسوب میشوند، بیان کرد: نیروهای مسلح زمانی میتوانند امنیت را اجرا کنند که خودشان در صحت و سلامت باشند و لذا یک دستگاهی باید امورات آنها را بررسی و رسیدگی کند و لذا سازمان قضائی نیروهای مسلح تنها مرجع رسیدگی به این موضوع است.
یونسی با بیان اینکه در طول چهار دهه که از انقلاب میگذرد سازمان قضائی نیروهای مسلح مورد توجه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده و حتی وظایف جدیدی را نیز برای این رکن پدید آوردهاند، گفت: به عبارت دیگر ما تنها به جرایم نیروهای مسلح رسیدگی نمیکنیم بلکه جرایم در حین خدمت نیروهای مسلح هم در حوزه رسالتهای سازمان قضائی است.
وی ضمن اشاره به اینکه بعد از نیروهای مسلح به جرایم کارکنان وزارت اطلاعات در خصوص خدمتشان نیز ورود میکنیم، ابراز کرد: حتی اجازه ورود سازمان قضائی نیروهای مسلح به یگانهای حفاظت ادارات و دستگاههای دولتی را نیز دریافت کرده است در نتیجه میتوان به جرایم کارکنانی که مسلح هستند که مثال بارز آن در بانکها، محیط زیست و … محسوب میشود ورود کرد.
نهادینه کردن تولید داخلی
معاون فرهنگی دادگستری با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی سالها است که در زمینه تولید و اشتغال تأکیدات دارند و این امر نشان از توجه معظم له بر تولید دارد، بیان کرد: وقتی ایشان سیاستهای کلی اقتصا مقاومتی را ابلاغ مردند به عبارت دیگر نقشه راهی را برای کل نظام تبیین کردند و دستگاههای مختلف متولی اجرای آن شدند. از سوی دیگر خرداد ماه ۹۴ مجلس شورای اسلامی قانون مقابله با تخلفات حوزه اقتصاد مقاومتی را تصویب کرد تا رسالت دادگستری نیز در این زمینه تبیین شود.
حجت الاسلام محمد تقی جلالی با بیان اینکه اقتصاد باید توان مقاومت بیشترین فشارها را داشته باشند، تاکید کرد: رونق تولید و عدم وابستگی به خارج از کشور رسالتهای اقتصاد مقاومتی است که مهمترین اقدام آن تاکید به ظرفیتهای داخل کشوری است.
وی با بیان اینکه در تحقق اقتصاد مقاومتی خیلیها شامل دانشگاهها، مسئولان، دادگستری، معلمان و … نقش دارند، ابراز کرد: فرهنگ عمومی در راستای ترویج روحیه قناعت، دوری از مصرف گرایی، سخت کوشی، استفاده از تولید داخلی و… برنامه دارد، اما باید دانست که نهادینه کردن این اولویتها نیازمند کار فرهنگی است که در این زمینه دادگستری استان سمنان نیز پیوستهای فرهنگی را در طرحها و مسائل مورد بررسی قرار میدهد.
نظر شما