۱۳ آبان ۱۳۹۹، ۹:۳۸

معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم:

۱۸۰ مجوز نشر قرآن کریم صادر شد/ همکاری با مرکز رسانه‌های دیجیتال

۱۸۰ مجوز نشر قرآن کریم صادر شد/ همکاری با مرکز رسانه‌های دیجیتال

شاهرود- معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم از صدور ۱۸۰ مجوز برای نشر قرآن در سطح کشور خبر داد و گفت: این مجوزها شامل چاپ و نشر دو میلیون جلد کلام الله مجید خواهد بود.

میثم معافی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره وظایف حوزه نشر قرآن کریم از سوی سازمان تبلیغات اسلامی، بیان کرد: معاونت نظارت بر چاپ و نشر سازمان دارالقرآن الکریم طی سالیان و دهه‌هایی که فعالیت داشته توفیقات خوب و قابل توجهی داشته است.

وی افزود: همان‌طور که از اسم این معاونت بر می‌آید تمامی آنچه در فرایند چاپ و نشر قرآن کریم موضوعیت دارد، در این معاونت دیده شده و برای این منظور این معاونت دارای دو اداره کل شامل ارزیابی و صدور مجوز برای مصاحف چاپی و اداره تصحیح قرآن کریم است.

معاون دارالقرآن کشور با بیان اینکه آنچه به صورت فعالیت‌های تخصصی در این حوزه انجام می‌شود، فرایند بررسی و تصحیح مصاحف و انتشار آن‌ها بدون هرگونه غلط است، گفت: در حقیقت مهمترین هدف دارالقرآن در بخش نشر این است که قرآن‌هایی به دست مردم برسد که هیچ گونه غلطی در متن مقدس کلام الهی نداشته باشد.

معافی در پاسخ به این پرسش که چطور ممکن است قرآن کریم غلط داشته باشد، گفت: منظور و مقصود از غلط‌های قرآن اغلاط سهوی بعضاً تایپی است که در فرآیندهای آماده سازی رایانه‌ای کتابت قرآن کریم و … ایجاد می‌شود برای مثال یک اِعراب و یا عبارتی جا می‌افتد و… لذا یک متولی باید بر آنچه قرار است تولید شود، نظارت داشته باشد تا این خطاها اصلاح شوند که این امر به دست سازمان دارالقرآن الکریم انجام می‌شود.

وی افزود: در طول بیش از سه دهه اخیر نیروهای متخصص و مجرب، اعم از جوان و میان سال در حوزه نشر قرآن کشور حضور دارند و تحت عنوان مصحح قرآن اعم از خواهران و برادران کارها را بررسی و فرایندهای نظارت بر نشر قرآن بر عهده آنان است.

معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن کشور همچنین با بیان اینکه فعالان خاص چاپ و نشر قرآن کریم شامل ناشران این حوزه با دارالقرآن به عنوان ملجأ و خانه فرهنگی شان تعامل دارند، تاکید کرد: مباحث صدور مجوز و چاپ و … برای این ناشران با همکاری و پشتیبانی دارالقرآن انجام می‌شود.

معافی با بیان اینکه دارالقرآن با توجه به شرایط جامعه که متأثر از کرونا است، اقداماتی را انجام داده است، افزود: در شرایط کنونی ما احتمال می‌دادیم که در فضای نشر مکتوب و قرآن‌های چاپی با ضعف روبرو شویم و حتی شاید ممکن باشد که شمارگان قرآن‌ها کم شود اما به همت ناشران و لطف خدا از ابتدای سال تا کنون بیش از ۱۸۰ مجوز چاپ و نشر توسط معاونت نشر دارالقرآن کشور صادر شده است.

وی با بیان اینکه این مجوزها بالغ بر دو میلیون نسخه قرآن کریم را شامل می‌شوند، بیان کرد: ویروس کرونا نتوانسته چندان اثر خاصی در این حوزه بگذارد زیرا اقبال مردم همیشه به سمت ساحت مقدس قرآن کریم بوده است.

معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن با اشاره به اقبال عمومی مردم به حوزه دیجیتال، توضیح داد: ما در مجموعه دارالقرآن سعی کرده‌ایم که فرآیند چاپ و نشر را تعمیم دهیم و در حوزه نشر دیجیتال و فضای مجازی نیز کارهای بزرگی را صورت دهیم که برای این منظور تفاهم نامه‌هایی با مراکز و ارگان‌های وابسته و متولی فرهنگ از جمله وزارت فرهنگ، مرکز رسانه‌های دیجیتال و مرکز چاپ و نشر قرآن کریم امضا شده و کارهای میدانی و مشترک خوبی در دست انجام است.

کد خبر 5062538

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سیدجعفرکاظمی IR ۲۱:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۳
      0 0
      چاپ ونشر قرآن کریم ( محبوب ترین کتاب آسمانی) کاربسیار خوبی است ولی چاپ این کتاب مقدس دررنگ ولعاب جورواجور( ویترین پسند عطری وغیره) بدست کاسبان چاپ ونشر ضرورت دارد؟