به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شریفینژاد بعدازظهر چهارشنبه در جلسه ویدئو کنفرانسی شورای معادن استان سمنان ضمن بیان اینکه بر اساس آمار ۱۵۲ واحد معدنی استان سمنان تعطیل است که باید با برنامهریزی اصولی برای فعالیت دوباره این واحدها تلاش کرد، اظهار داشت: ۷۶ درصد معادن استان معادل ۳۸۴ واحدها بر اساس ارزیابیهای انجامشده فعال است.
وی با تأکید بر اینکه بر اساس ارزیابیهای انجامشده ۸۹ واحد معدنی استان سمنان در حال تجهیز شدن است، افزود: راهاندازی شهرک تخصصی صنایع معدنی پیگیری میشود و ایده اجرای این طرح مثبت و ارزنده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان بابیان اینکه شناسایی قوانین مخل در مسیر رونق اقتصاد و تولید باید در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: پیگیری برای حذف این قوانین اضافی بهعنوان یک مطالبه جدی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی انجام شود.
اجرای طرحهای حمایتی معادن استان سمنان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این جلسه اظهار داشت: اجرای طرحهای حمایتی معادن استان سمنان باید به گونه باشد که با قوانین بالادستی در تعارض نباشد.
علی تشنه دل با اشاره به اینکه تسریع در تجهیز واحدهای معدنی که در حال رفع مشکلات زیرساختی هستند، بهطور ویژه در دستور کار است، افزود: تأمین آب و برق برای توسعه معادن استان سمنان بهعنوان اصل انکارپذیر در اجرای طرحهای اشتغال آفرین باید موردتوجه مسئولان باشد.
وی بابیان اینکه بازنگری در اصلاح قوانین مُخل تولید باید بهطور ویژه پیگیری شود، گفت: درعینحال برای رفع مشکلات این بخش باید مشکلات زیرساختی در حوزه معدن استان به مسئولان بالادستی گزارش شود.
تعیین نقشه راه از واگذاری تا بهرهبرداری معادن
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان نیز در این جلسه بیان کرد: تعیین نقشه راه و تبیین برنامه مشخص از زمان واگذاری تا بهرهبرداری معادن استان بهطور ویژه در دستور کار است.
مهدی سلامتی بابیان اینکه تعیین نقشه راه برای اجرای طرح مذکور هیچگونه تعارضی با قانون جامع معادن ندارد، تصریح کرد: رفع مشکلات زیرساختی در حوزه معدن میتواند مسیر توسعه اقتصادی استان سمنان را هموارتر سازد و باید با برنامهریزی اصولی برای رفع مشکلات معدن داران گام برداشت.
وی افزود: راهاندازی شهرک صنعتی صنایع معدنی بهطور ویژه در دستور کار مسئولان مربوط قرار گیرد.
نظر شما