به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، دکتر محمد کوشکی رئیس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت با بیان این خبر افزود: رشته دومینو در دو ماده (تاور سرعتی و تاپلینگ) انفرادی و به صورت آفلاین (ارسال فیلم) برگزار میشود.
وی افزود: همچنین شاهد برگزاری بازیهای فکری در سه ماده (دوز دستوری، دوز سکه ای و اُتللو) به صورت آنلاین خواهیم بود. ضمن اینکه در این المپیاد، ورزشهای الکترونیک در سه ماده «فیفا ۲۱»، «ای فوتبال ۲۰۲۱» و «کلش رویال» برگزار خواهد شد.
کوشکی با اشاره به اینکه تعداد سهمیه از هر دانشگاه در هر ماده یک نفر در بخش دختران و یک نفر دربخش پسران مجاز به شرکت است، اظهار داشت: در مجموع حداکثر ۱۶ نفر دانشجو از هر دانشگاه میتوانند در این مسابقات مشارکت کنند.
رئیس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه آیین نامهها ودستور العملهای این بازیها به دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی ارسال شده است، بر لزوم مشارکت حداکثری دانشجویان علوم پزشکی در این رویداد ورزشی تاکید کرد.
کوشکی در خصوص زمان آغاز ثبت نام در این المپیاد گفت: زمان شروع ثبت نام در این المپیاد از ۱۶ آذر آغاز شده و تا ۱۹ آذر ادامه خواهد داشت.
رئیس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت تاکید کرد: تلاش داریم با برگزاری هرچه مطلوب این المپیاد، دانشجویان علوم پزشکی را به سمت و سوی فعالیت در حیطه بازیهای فکری و الکترونیکی ببریم و بدون شک مشارکت و فعالیت دانشجویان علوم پزشکی در این المپیاد مجازی و رقابت دانشجویان در زمینه بازیهای فکری و الکترونیکی، به ارتقای سطح هوش آنها کمک شایانی میکند.
وی افزود: ما سعی کردیم در این المپیاد مجازی، رشتههایی بگنجانیم که دارای پتانسیل فراوان باشد و دانشجویان دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی با کمترین هزینه و امکانات، آن را انجام دهند. به هرحال به برگزاری این المپیاد خوشبین هستیم و قطعا استقبال و مشارکت خوبی از سوی دانشجویان از این المپیاد خواهد شد.
کوشکی گفت: از آنجایی که دانشجویان علوم پزشکی به واسطه رشته تحصیلی، درگیر فعالیتهای پزشکی و درمانی در بیمارستانها هستند و فشردگی دروس آنها بالاست، از این رو نیاز دارند در پارهای از اوقات، به فعالیتهای ورزشی بپردازند از این رو ما تصمیم گرفتیم با برگزاری این المپیاد به صورت مجازی، آنها را به سمت و سوی ورزشهای فکری و الکترونیکی ترغیب کنیم.
وی گفت: قطعا مشارکت و حضور دانشجویان علوم پزشکی در مسابقات فکری و الکترونیکی میتواند به تقویت هوش و ذهن آنها کمک کند.
رئیس اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت بر لزوم گسترش بازیهای فکری و الکترونیکی در میان دانشجویان علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: یکی از رسالتها و وظایف ما در اداره ورزشهای همگانی وزارت بهداشت، ترغیب دانشجویان علوم پزشکی به فعالیتهای ورزشی و دوری آنها از آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی است.
نظر شما