به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیجیتال ترندز، کشورهایی که قصد دارند به جای سوخت های فسیلی از منابع تجدیدپذیر استفاده کنند، با چالش ذخیره کردن انرژی روبرو هستند. منطقه ویکتوریا در استرالیا هم اکنون برای تولید برق از زغال سنگ استفاده می کند. مقامات این منطقه تصمیم دارند تا دهه ۲۰۳۰ میلادی ۵۰ درصد برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین کنند و به همین منظور زیربنای لازم از جمله تجهیزات برای ذخیره انرژی تولید شده از خورشید، باد یا منابع تجدیدپذیر دیگر باید احداث شود.
در همین راستا قرار است یکی از بزرگترین باتری های جهان به نام «ویکتورین بیگ باتری مگاپک» در این منطقه ساخته شود. این باتری به اندازه یک زمین فوتبال خواهد بود و می تواند ظرفیت ذخیره ۴۵۰مگاوات ساعت را فراهم کند. چنین ظرفیتی دو برابر باتری عظیم « هورسدیل پاوررزرو » در جنوب استرالیا است.
شرکت «Neoen» با همکاری تسلا این باتری را می سازد که در صورت اختلال در شبکه برق محلی، از آن به عنوان پشتیبان اتوماتیک استفاده می شود. به این ترتیب باتری عظیم از خاموشی در خانه های منطقه ویکتوریا جلوگیری می کند.
قرار است این باتری سال آینده آماده استفاده باشد و سیاستمداران محلی این منطقه نیز آن را یک گام بزرگ برای کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی می دانند.
نظر شما