پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۸:۵۷

پژوهشگر و استاد دانشگاه:

وضعیت تولید کتاب و پرورش اساتید توانمند مطلوب نیست

وضعیت تولید کتاب و پرورش اساتید توانمند مطلوب نیست

گناوه - عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری گفت: وضعیت تولید کتاب و پرورش اساتید توانمند و با سواد مطلوب نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست دانایی و مانایی به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در فضای مجازی به همت انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه پیام نور گناوه با حضور دانشجویان و اساتید این دانشگاه برگزار شد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری یکشنبه شب در این نشست اظهار داشت: مطالعه به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی است و نسبت کاملاً منطقی میان توسعه و پیشرفت و مطالعه وجود دارد.

دکتر نادر کریمیان سردشتی افزود: در هر جامعه‌ای که کتاب خوان و مطالعه بیشتر باشد به همان اندازه در رشد و توسعه یافتگی و پیشرفت آن مؤثر است.

وی با اشاره به اینکه مطالعه باید هدفمند، برنامه ریزی شده، باشد افزود: در جوامع مختلف میزان و سرانه مطالعه و کتابخوانی نسبت کاملاً منطقی در میزان رشد و تعالی مسائل فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و صنعتی و تکنولوژی دارد.

پژوهشگر و نویسنده و استاد دانشگاه با اشاره به اینکه بخشی از بحث مطالعه به مدیریت‌های کلان فرهنگی که نقش اصلی را ایفا می‌کنند بر می‌گردد یادآور شد: برای ترویج فرهنگ مطالعه در کشور، مدیریت کلان فرهنگی کشور مانند آموزش و پرورش باید از کودکی ساز کارهایی تعریف و مشوق‌های مطالعه را در نظر بگیرد تا کودکان را به مطالعه تشویق و ترغیب کند.

وی علت عقب ماندگی جوامع را نبود محقق و پژوهشگر و افراد باسواد عنوان کرد و با انتقاد از وضعیت نامطلوب میزان مطالعه، میزان تولید کتاب‌های جدید، میزان پرورش اساتید با سواد گفت: یکی از خطرات جدی که جامعه علمی را تهدید می‌کند بحث علم فروشی در کشور مثل فروش مقالات، پایان نامه است.

کریمیان سردشتی یادآور شد: باید با سخت گیری مانع از ارتقا افرادی شد که از سواد کافی برخوردار نیستند و لذا باید جلو این مساله گرفته شود.

در پایان این نشست که به همت انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه پیام نور گناوه به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد دکتر کریمیان سردشتی به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

کد خبر 5072430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha