به گزارش خبرنگار مهر، سینا دلشادی ظهر امروز در مراسم معارفه رئیس جدید حوزه هنری استان خوزستان، اظهار کرد: مدیرکل فعلی حوزه هنری خوزستان از افراد خوشنام حوزه فرهنگی و هنری خوزستان است و امید میرود که روزهای بهتر و درخشانتری را با کمک هنرمندان خوزستان در این استان رقم بزند.
سرپرست سابق حوزه هنری خوزستان بر حضور حوزه دفاع مقدس در حوزه هنری خوزستان تأکید کرد و افزود: دفاع مقدس برای ما صرفاً یک جنگ تحمیلی هشت ساله و یک حادثه تاریخی نیست بلکه یک رخداد مهم و شگرف تاریخی است؛ دفاع مقدس در امتداد انقلاب اسلامی ایران است و این رخداد بینظیر تاریخ معنا میشود، انقلابی که خود مبدأ یک تاریخ جدید در جهان بشریت بود و نقطه عطف مقابله و مبارزه همه جانبه با نظام سلطه و فرهنگ تمامیتخواه استکبار بود؛ انقلاب اسلامی نه فقط به تاریخ ایران بلکه به تاریخ بشریت معنا و مفهوم دیگری بخشید و مسیر دیگری را ترسیم کرد.
دلشادی ادامه داد: انقلاب اسلامی با تکیه بر اعتقادات ناب اسلامی و نگرش توحیدی، بساط نظام استعماری و استکباری تا بن دندان مسلح را به هم ریخت و برچید و در مقابل عربدههای سرمست از چپاول ملتهای مظلوم و جاهل صدای «الله اکبر» را سر داد و تاریخ بشریت را از یک پیچ و انحراف تاریخی به صراطی دیگر رهنمود ساخت و راه و مسیر دیگری را پیش روی آزادگان و آزادی خواهان جهان قرار داد.
سرپرست سابق حوزه هنری خوزستان با اشاره به اینکه «دفاع مقدس» دفاع از ارزشهای چنین انقلابی بود و تحمیل جنگ نه فقط درگیری دو کشور که درگیری دو نظام فکری و دو جریان تاریخی بود، بیان کرد: دفاع مقدس دعوای بر سر مرز نبود، جدال بر سر زمین و رودخانه نبود، اختلافات طبیعی و تکراری دو همسایه نبود، دفاع مقدس دفاع از دین مبین بود، دفاع مقدس پاسداری از ثمره رسالت همه انبیای الهی بود که با دستان امام راحل به برگ و ثمر مینشست.
لزوم تقویت بنیه فرهنگی
وی افزود: تبهکاران و جنایتکاران تاریخ آمده بودند تا این راه تازه گشوده شده را مسدود و منهدم کنند و ایستادگی جوانان این مرز و بوم را نه تنها دفاع از مرزهای یک کشور بلکه دفاع از مرزهای اعتقادی و یک مسیر تاریخی توحیدی بود، از بین ببرند.
دلشادی با اشاره به اینکه دفاع از اسلام ناب و کیان دین مبین بود و با چنین نیتی بود که نصرت همه جانبه الهی یار و همراه ایران اسلامی و انقلابی شد، در ادامه گفت: اکنون ما وارث چنین حماسه بزرگ تاریخی هستیم و باقی بودن دفاع اشاره به همین موضوع دارد که تا دشمن اسلام و انقلاب حضور دارد و هجمه وارد میکند باید در مقابلش ایستاد و بر پهنای این مسیر تاریخی جدید افزود.
سرپرست سابق حوزه هنری خوزستان اضافه کرد: این مسیر تاریخی جدید به تحقق تمدن نوین اسلامی منتهی میشود و ترس نظام سلطه از رسوایی خود در معرفی فرهنگ و تمدن مدرنیته بیدین و بی مذهب به عنوان نقطه غایی و تکامل یافته تمدن بشری است.
دلشادی عنوان کرد: برای نیل به تمدن نوین اسلامی به عنوان آخرین حلقه از زنجیره تمدن سازی اسلامی باید بنیه فرهنگی را در تمام سطوح فردی اجتماعی و سازمانی تقویت کرد که برای تحقق این مهم ناگزیر از اتخاذ رویکردهای تبیینی اقناعی هستیم.
وی تأکید کرد: برای موفقیت در این مسیر مهم «داشتن تنوع ابتکار انگیزه و برنامه» از ضروریات است که باید به درستی مدیریت و راهبرد شود و با قاطعیت میتوان مقوله هنر را در این راستا کلید حل مشکلات دانست؛ نقش بیبدیل هنر در شکلگیری زنجیرهای تمدن اسلامی خود مبحثی است که بحثی مفصل و مجزا را میطلبد.
دلشادی افزود: حوزه هنری، انقلاب اسلامی را به عنوان یک اصل پیش روی خود قرار داد و بیش از سختافزار به نظرم نرمافزار و مغز افزار تولید میاندیشد و گمان میکنم تزکیه و پرورش را همپا و همتای تعلیم و آموزش میشمارد.
وی در پایان گفت: تردیدی ندارم که وقتی وجود آدمی صیقلی آفت نور الهی از آئینهای آن وجود روشنتر و درخشانتر منعکس میشود، موجب هدایت و رستگاری جامعه خواهد شد.
نظر شما