پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ تیر ۱۳۸۶، ۱۳:۱۰

رکورد مصرف آب در قم شکسته شد

قم - خبرگزاری مهر : مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قم از ثبت رکورد جدیدی در مصرف آب در 31 خرداد ماه در استان قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم ، سید عباس موسوی که عصر دوشنبه به مناسبت هفته صرفه‌جویی در مصرف آب در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت اظهار کرد : در تاریخ 31 خردادماه امسال در طول 24 ساعت 298 هزار و 902 مترمکعب آب توسط شهروندان قمی مصرف شد و این رقم تاکنون بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان این‌که ثبت این رکورد در مصرف آب هشداری به مردم و مسئولان است اظهار کرد : حداکثر میزان تولید آب در قم 3 هزار و 775 لیتر در ثانیه است که تاکنون‌ما برای تامین نیاز موجود به رکورد 3 هزار و 460 لیتر در ثانیه نیز رسیده‌ایم.

موسوی با ارائه گزارشی از عملکرد شرکت آب و فاضلاب استان در زمینه خدمت رسانی به مردم به افزایش چشمگیر مصرف آب در قم اشاره کرد و افزود : تا پایان دوم تیرماه 22 میلیون و 74 هزار و 88 مترمکعب آب در شهر قم توزیع شده است و این رقم نسبت به سال‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

وی صرفه جویی و استفاده بهینه از آب را بهترین راه غلبه بر مشکل کم‌آبی ذکر و تاکید کرد : افزایش دما، مهاجر پذیر بودن شهر قم و حضور خیل عظیم زائران کریمه اهل بیت باعث شده است تا ما در افزایش میزان مصرف آب نیز رکورد‌دار باشیم ولی خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده و مدیریت مصرف آب در تابستان امسال با قطعی آب در قم مواجه نخواهیم شد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در ادامه یادآور شد : در سال گذشته در بخش آب و فاضلاب در مجموع 150 کیلومتر اصلاح ، بازسازی و توسعه شبکه داشته‌ایم.

موسوی با بیان این‌که 330 کیلومتر از شبکه 1600 کیلومتری آب قم فرسوده شده است عنوان کرد : ما طبق برنامه در هر سال 50 کیلومتراز این شبکه را اصلاح و بازسازی می‌کنیم.

وی در پایان از شهروندان خواست تا با صرفه‌جویی در مصرف آب مسئولان شرکت آب و فاضلاب را در خدمت رسانی یاری دهند.

کد خبر 507834

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha