۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۵:۵۷

رئیس اداره امور تبلیغ نخبگانی دفتر تبلیغات اسلامی قم بیان کرد:

جنگ نرم، شیوه جدید استکبار جهانی در پیشبرد اهداف شیطانی

جنگ نرم، شیوه جدید استکبار جهانی در پیشبرد اهداف شیطانی

عباس زاده رئیس اداره امور تبلیغ نخبگانی گفت: استکبار جهانی به این نتیجه رسیده است که در جنگ نرم هم موفق تر خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عباس زاده در جلسه هم اندیشی مبلغان نخبه در عرصه ایمان و باورهای دینی با موضوع "روش‌های جنگ نرم در براندازی کشورهای هدف" که به همت اداره امور تبلیغ نخبگانی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در سالن جلسات شهید سلیمانی برگزار شد، به اهمیت موضوع جنگ نرم و ویژگی‌های آن پرداخت.

رئیس اداره امور تبلیغ نخبگانی اظهار داشت: در حال حاضر به خاطر ادامه شیوه ویروس کرونا و در راستای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی این جلسه با تعداد محدودی از نخبگان تبلیغی برگزار می‌شود و مطالب این جلسه در سایت‌های مرتبط با دفتر تبلیغات اسلامی برای مطالعه دیگران قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه مطالب خود افزود: دفتر تبلیغات اسلامی در سطوح مختلف، برنامه‌هایی در قالب نشست‌های تخصصی و نخبگانی برگزار می‌کند. در سالهای اخیر دفتر تبلیغات قطب‌های فکری و فرهنگی را ایجاد کرده است که قطب تعمیق ایمان و باورهای دینی یکی از این برنامه‌های مهم انجام شده می‌باشد. باید توجه کرد که بیشتر هجمه‌های دشمن نیز به باورهای یک جامعه نشانه می‌رود.

حجت الاسلام عباس زاده بیان کرد: استکبار جهانی به این نتیجه رسیده است که در جنگ نرم هم موفق تر خواهد بود و هم هزینه‌های بالا و سرسام آور جنگ سخت را نخواهد داشت. در جنگ سخت احتمال شکست به مراتب از ورود به جنگ نرم بالاتر خواهد بود که جنگ ویتنام و شکست آمریکا نمونه بارز آن می‌باشد.

رئیس اداره امور تبلیغ نخبگانی با اشاره به مسأله کسب درآمد در جنگ‌های نرم اظهار داشت: جنگ سخت کشور مهاجم را متحمل هزینه‌های بسیاربالایی می‌کند اما در جنگ نرم، کشور مهاجم می‌تواند در کنار فعالیت‌های مخرّب خود با تولید و توزیع محصولات ضدفرهنگ کشور هدف، به درآمدی سرشار دست پیدا کند.

کد خبر 5078386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha