اسکندر مؤمنی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه اجرایی یاری گران زنان، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برای اجرای این طرح دو هدف عمده داریم یک هدف پیشگیری است که با روشهایی که در توافق نامه آمده است، کاملاً فنی و به صورت قابل اندازه گیری، تلاش میکنیم تا پیشگیری از اعتیاد در جمعیت بانوان به خوبی انجام شود و به جمعیت بانوان معتاد اضافه نشود.
وی افزود: موضوع بعدی توانمندی برای بانوانی است که الان درگیر اعتیاد هستند و از این موضوع آسیب دیدند و باید بعد از درمان به فکر توانمندی آنان باشیم تا بتوانند به آغوش خانواده و جامعه بازگردند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: یکی از شگردهای قاچاقچیان هدف قراردادن جامعه زنان است. به دلیل اینکه شیوع مصرف مواد مخدر در بین زنان پایین است، قاچاقچیان سعی میکنند با شگردهای مختلف شیوع مصرف مواد مخدر را در بین زنان گسترش دهند.
۵.۵ درصد از معتادان کشور را زنان تشکیل میدهند
مؤمنی تصریح کرد: آمار جمعیت بانوان معتاد در ایران نسبت به جهان خیلی پایین است. ۵.۵ درصد از معتادان کشور را زنان تشکیل میدهند، در جهان هم ۳۰ درصد از میانگین معتادان را زنان تشکیل میدهند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: با دو هدف توانمندسازی و پیشگیرانه بانوان معتاد، سه مرکز نگهداری و درمان زنان معتاد بی سرپرست و متجاهر را در تهران راه اندازی کردیم.
وی خاطرنشان کرد: در این سه مرکز در بخش درمان و توانمندی سازی جامعه هدف زنان معتاد است اما در بخش پیشگیری تمامی زنان کشور جامعه هدف ما هستند.
مؤمنی با اشاره به راه اندازی این سه مرکز در پایتخت گفت: این سه مرکز بازپروری و درمان امسال در پایتخت راه اندازی شده است. یکی از مراکز در پاکدشت با حمایت سازمان بهزیستی و ستاد مبارزه با مواد مخدر برای بانوان معتاد متجاهر راه اندازی شد و در حال حاضر پذیرش داشته است.
وی بیان کرد: یک مرکز دیگر هم ماه گذشته توسط سپاه در شرق تهران افتتاح و راه اندازی شد و در وضعیت پذیرش زنان معتاد قرار دارد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: یک مرکز دیگر هم توسط سازمان بهزیستی در ملارد راه اندازی میشود که در حال حاضر مراحل پایانی ساخت را طی میکند و ظرف سال جاری به بهره برداری میرسد.
نظر شما