۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۸:۳۶

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا عنوان کرد؛

وضعیت محدودیت های کرونایی در هفته آینده

وضعیت محدودیت های کرونایی در هفته آینده

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، در خصوص اعمال محدودیت های کرونایی در هفته آینده، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رئیسی، با عنوان این مطلب که در شهرهای نارنجی فقط فعالیت گروه‌های شغلی سه و چهار ممنوع است، گفت: در این دو گروه شغلی، بیشتر کسب و کارها می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند به جز مراکزی مانند پاساژهای سرپوشیده، تالارهای مراسم، سینماها و برخی از اماکن فرهنگی و مذهبی که امکان تجمع در آنها وجود دارد.

وی افزود: با محدودیت‌هایی که از اول آذر ۹۹ اعمال شد، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی به بالای ۹۰ درصد رسیده است.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا ادامه داد: نتایج بررسی‌های ما نشان می‌دهد که روند بستری‌های بیماران کرونایی در ۱۶۰ شهر قرمز (سطح هشدار ۳)، کاهشی بوده است.

وی افزود: در حال حاضر ۶۴ شهر در وضعیت قرمز باقی مانده‌اند و مابقی شهرها نارنجی شده‌اند.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، با عنوان این مطلب که شهرهای اردبیل، مشهد، بجنورد، زاهدان، شیراز، قزوین، یاسوج، گرگان، رشت و ساری هنوز در وضعیت قرمز قرار دارند، گفت: تهران و بسیاری از مراکز استان‌ها از وضع قرمز خارج شده‌اند.

وی درباره کسب و کارهای مجاز در شهرهای قرمز کرونایی، اظهار داشت: در این شهرها محدودیت‌ها مانند گذشته برقرار است البته فعالیت کسب و کارهایی مانند تعمیرگاه‌ها که جنبه پشتیبانی از زندگی مردم را دارند مجاز است و مراکزی که ارتباط مستقیم با سلامت، امنیت و تغذیه مردم دارند در شهرهای قرمز همیشه باز بودند و مابقی مشاغل تعطیل هستند.

رئیسی درباره محدودیت‌های تردد هم گفت: تردد در شهرهای قرمز و نارنجی همچنان با محدودیت روبرو است و پیشنهاد اعمال منع تردد داخل شهری از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح را حتی در شهرهای نارنجی داده‌ایم که روز شنبه در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیری خواهد شد.

وی درباره فعالیت ادارات و بانک‌ها نیز افزود: بانک‌ها حتی در وضع قرمز هم به فعالیت خود ادامه دادند و در وضع نارنجی هم با همان شرایط انجام می‌شود و کارکنان ادارات هم حداکثر با ۵۰ درصد نیروها فعالیت خواهند کرد.

رئیسی با اشاره به ردیابی بیماران کرونایی با تلفن همراه، گفت: ردیابی از طریق تلفن همراه تنها یک هشدار است، ولی موضوع اصلی کنترل افراد با کد ملی برای ورود به ادارات است و در چند روز گذشته از سوار شدن بیش از ۳ هزار و ۴۱۶ نفر از افراد کرونا مثبت در هواپیما، قطار و اتوبوس‌های بین شهری جلوگیری شده است.

کد خبر 5085887

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهدی م IR ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۲
      1 0
      تازه بین شهری رو کنترل می کنید؟! کنترل باید از درب منزل بیمار باشد نه خروج از شهر. به خاطر 300-400 هزار بیمار احتمالی همه مردم رو گرفتار کردین و آخرش این؟!!
    • مصطفی IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
      0 0
      با جای این کارا تست کرونا رو رایگان کنید ، هروقت کسی احساس کرد بره سریع تست بده خودشو قرنطینه کنه الان استرالیا رایگانه و تو این ماه گذشته یک نفر هم مبتلا نداشته
    • سالار IR ۰۱:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۱
      0 0
      جاده های بین شهری بستند همه با اتوبوس رفت وامد میکنن اگه کسی ناقل باشد همه تو اتوبوس یا قطار مبتلا میشن مردم بیچاره دارن این وسط جریمه های ملیونی میشن خودتون هم هنوز نمیدونید کجا رو بستید بانک ها 50 نفر ریختن تو صف با یه کارمند معلومه همه میگیرن