به گزارش خبرنگار مهر، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد در این مراسم با بیان اینکه مجوز ایجاد پهنه علم و فناوری یزد هیچ محدودیتی را ایجاد نمی کند، اظهار داشت: این مجوز در واقع بیشتر توسعه ای بوده و تسری مشوقها و ظرفیتهای حوزه علم و فناوری به پهنه های بزرگتر است.
اکرم فداکار با اشاره به ایجاد پهنه علم و فناوری یزد به عنوان اولین پهنه در کشور افزود: اجرای موفق این طرح میتواند ضمانتی باشد برای اینکه این اتفاق در کشور ما تسری پیدا کند.
وی عنوان کرد: تفاهمنامه منعقد شده یک تفاهم کلی و اجماع در پذیرش اصل موضوع است و در پذیرش جزئیات به طور قطع باید طرفین با تلاش و کوشش، قابلیتهای خود را ارائه نمایند تا دیوارهای اقبال برداشته شده و پهنه بزرگتری از شهر، بوی علم و فناوری بگیرد.
فاز ۲ پهنه علم و فناوری گستره ۱۱۰ هکتاری را در یزد پوشش میدهد
رئیس پارک علم و فناوری یزد نیز در این جلسه با بیان اینکه مجوز و موافقت اصولی ایجاد پهنه علم و فناوری در یزد صادر شده است، گفت: پهنههای علم و فناوری و نواحی نوآوری در دنیا به عنوان یک عامل توسعه پایدار شهری مطرح شده و به عنوان کمک به توسعه پایدار منطقه ای ایفای نقش می کنند.
محمدمهدی لطفی افزود: در مطالعات اولیه، در فاز اول یک محدوده ۴۰ هکتاری برای پهنه در نظر گرفته شده بود اما در فاز میان مدت این پهنه ۱۱۰ هکتاری شامل مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی، پردیس دانشگاه یزد و خیابان طالقانی که حوزه سلامت استان را پوشش میدهد، می شود و در فاز بلندمدت هم یک فضای ۳۰۰ هکتاری با توجه به پتانسیلها و توانمندیها در نظر گرفته شده است.
استاندار یزد نیز در این مراسم، صدور موافقت نامه اصولی ایجاد نخستین پهنه علم و فناوری کشور در استان یزد را یکی از این اتفاقات مهم و مبارک در استان دانست.
ایجاد ظرفیت مناسب برای استقرار شرکتهای فناور
محمدعلی طالبی افزود: موافقت نامه اصولی ایجاد پهنه علم و فناوری اقبال با پیگیریهای صورت گرفته صادر شده و با تفاهم نامه ای که امروز به امضا رسید، دستگاههای ذیربط استانی اقدامات و فعالیت ها را سامان می دهند تا انشاالله بتوانیم در کمترین فرصت مجوز نهایی این پهنه را اخذ کنیم.
وی، پهنه علم و فناوری اقبال را اولین پهنه ایجاد شده در کشور دانست و گفت: با ایجاد این پهنه یک ظرفیت بسیار خوب و نامحدود برای فعالیت و استقرار شرکتهای فناور ایجاد میشود.
نظر شما