پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۱:۵۲

امام جمعه موقت ورامین:

آسیب های اقتصادی امروز حاصل برخی سهل انگاری ها و بی تفاوتی ها است

آسیب های اقتصادی امروز حاصل برخی سهل انگاری ها و بی تفاوتی ها است

ورامین- امام جمعه موقت ورامین گفت: آسیب های اقتصادی امروز حاصل برخی سهل انگاری ها و بی تفاوتی ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن محمودی در حاشیه بازدید از مرکز آموزش و پرورش زالو طبی در بخش «جوادآباد» ورامین که با حضور محمد حیدری، بخشدار جوادآباد و سید سراج الدین تقوی ونکی بخشدار مرکزی ورامین برگزار شد، در جمع تعدادی از خبرنگاران گفت: رویکرد اصلی ما در شهرستان، به سرانجام رساندن پروژه‌های جهش تولید است، به همین خاطر هیچ کوتاهی در این خصوص پذیرفته نیست.

امام جمعه موقت ورامین یادآور شد: مدیران باید حداکثر تلاش خود را برای جذب تسهیلات در خصوص حمایت از تولیدات داخلی و منطقه‌ای داشته باشند.

وی همچنین با بیان اینکه وظیفه مسئولان است، که در بدنه تولید حضور پیدا کنند، افزود: متأسفانه سهل انگاری‌ها و بی تفاوتی‌های برخی از مسئولین آسیب‌های اقتصادی جدی وارد کرده است، و مدیران تولید گله مند هستند.

محمودی آینده کشور را درخشان توصیف کرد و گفت: بدانید، که قطعاً در حوزه اقتصادی مانند بسیاری از حوزه‌های دیگری که حضور جهادی داشتیم، موفق می‌شویم اما هنوز عده‌ای در کشور وابستگی به خارج دارند و کلام رهبری معظم در نداشتن وابستگی به خارج مغفول مانده است.

کد خبر 5093210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha