محسن علیزاده در گفت وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: از جمله رویکردی که مجلس یازدهم نسبت به بازار بورس دارد هدایت سرمایههای در گردش مردم به سمت بازار و افزایش ظرفیت تولید بود این در حالی است که ویژگیهای بازار بورس و توانمندی در این بخش میتوانست زمینه فرصت مناسبی را در جمعآوری سرمایه در گردش فراهم کند.
به گفته این نماینده مجلس مردم در حالی در بازار بورس به سرمایه گذاری اقدام کردند که زیرساختهای لازم برای حضور مردم و جذب سرمایههای در گردش مردمی در بازار سرمایه فراهم نبود
وی اضافه کرد: دو عامل موجب شد که نتوان با توجه به رویکردی که در مجلس شورای اسلامی وجود داشت در بازار بورس حرکت کرد از جمله این عوامل میتوان به عدم فراهم کردن زیرساختهای لازم برای توسعه فعالیت در بازارهای سرمایه اشاره کرد.
علیزاده افزود: علاوه بر عدم فراهم شدن زیرساختهای لازم، عدم وجود برنامهریزی در جذب سرمایه در گردش موجب شد از فرصت طلایی که بورس در سال جهش تولید فراهم کرده بود نتوان استفاده کرد این در حالی است که در صورتی که شرایط برای استفاده از سرمایههای جذب شده در بازار بورس نیز فراهم میشد بازهم توانمندی لازم در راستای بهرهمندی از این ظرفیت در جامعه وجود نداشت.
نماینده مردم سپیدان و بیضا در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: میزبان خوبی برای سرمایههای در گردش مردم در بازار سرمایه نبودیم زیرا نتوانستهایم در بازار بورس سرمایههای مردمی را حفظ و در مسیر اصلی آنکه افزایش تولید در کشور است سوق دهیم.
عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس معتقد است: تخلفات محرزی در بازار سرمایه صورت گرفته و سرمایه گذاران عظیم بازار بورس تخلفهای مختلفی انجام دادند.
علیزاده تاکید کرد: سرمایه گذاران حقوقی باید در بازار بورس بازار گردانی میکردند اما با استفاده از فرصت پیش آمده در بازار بورس به درآمدهای هنگفتی دست یافتند.
نظر شما