۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۹

مدیرکل سازمان تبلیغات استان مرکزی:

توانمندسازی و خودگردانی باید ادبیات مشترک جامعه قرآنی باشد

توانمندسازی و خودگردانی باید ادبیات مشترک جامعه قرآنی باشد

اراک- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: توانمندسازی و خودگردانی کلید واژه مهمی است که باید بین جامعه قرآنی ادبیات مشترک باشد و با این ادبیات به سمت توانمندسازی مؤسسات قرآنی برویم.

به گزارش مهر، حجت الاسلام مهدی عباسی عصر یکشنبه در جلسه هم اندیشی کارگروه قرآنی که با حضور رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد، گفت: کلیدواژه توانمندسازی و خودگردانی کلید واژه مهمی است که باید بین جامعه قرآنی ادبیات مشترک باشد و با این ادبیات به سمت توانمندسازی مؤسسات قرآنی برویم. برگزاری دوره‌های مختلف قرآنی هم گام بزرگی در راستای این توانمند سازی است.

وی با اشاره به اهمیت توانمندسازی مؤسسات قرآنی گفت: باید بتوانیم با کمک مجموعه‌هایی مثل جهاد دانشگاهی طرح‌هایی اجرا کنیم که گفتمان توانمندسازی مؤسسات قرآنی بین جامعه قرآنی ایجاد و نهادینه شود. البته مرحله بعدی هم اقدام و عمل است که البته گستره‌ی مخاطب قرآنی برای این اقدامات هم وسیع است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: در استان مرکزی تاکنون ۱۸۰۰ هیئت و ۲۲۰۰ مسجد ثبت و شناسایی شده‌اند و دانشجویان و دانش‌آموزان هم به نوعی جز دیگری از این ظرفیت هستند. اگر به شرایطی برسیم که نیرو و ظرفیت‌های قرآنی‌مان بتوانند به مردم خدمت کنند و ارائه محصول بدهند و البته مردم هم این محصولات را خریداری کنند مجموعه‌های قرآنی از نظر مالی خودگردان می‌شوند و نیازی به اصرار برای گرفتن و تخصیص بودجه نیست.

عباسی با اشاره به بودجه محدود سازمان تبلیغات گفت: این مبلغ محدود تخصیصی هم باید بین ۱۲ شهرستان تقسیم شود. من بارها گلایه کردم برای این بودجه ناچیز و مسائل را با آقای استاندار مطرح کردم و درخواست بودجه دادم اما کمک نکردند و نامه‌های درخواستی ارجاع داده می‌شد.

وی تصریح کرد: متأسفانه برای فعالیت‌های قرآنی بودجه کافی وجود ندارد و در آن آن بودجه محدود هم سازمان تبلیغات اسلامی اولویت ندارد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی ضمن اشاره به بودجه ناکافی این سازمان گفت: سازمان تبلیغات در سال ۹۹ بودجه محدودی داشت که تقریباً ۱۵ درصد این بودجه پیش‌تر صرف بیمه پیرغلامان شده بود و این اعتبار محدود هم باید بین استان‌ها تقسیم شود. این در حالی است که بودجه یک خبرگزاری دولتی که به اندازه سازمان عریض و طویل تبلیغات زیر مجموعه ندارد همین مقدار است.

عباسی زود به طور کلی ما باید به جایی برسیم که اگر مجموعه‌های قرآنی ایده‌ای داشتند به مرکز رشد و فناوری سازمان مراجعه کنند و ما بتوانیم زمینه را برای اجرای آن ایده فراهم کنیم.

کد خبر 5094936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha