خبرگزاری مهر، گروه استانها: سالها است که استان بوشهر با مشکلات کمآبی و گاهی بیآبی روبرو است و مسئولان هر سال وعده رفع کامل مشکلات را میدهند ولی باز هم مشکلاتی در این زمینه وجود دارد.
توسعه آبشیرینکنها به عنوان یکی از مهمترین رویکردها در تأمین آب شرب استان بوشهر مد نظر بوده است که بخشی از طرحها تکمیل شده و میطلبد که دیگر طرحها نیز در سریعترین زمان تکمیل و وارد مدار بهرهبرداری شوند.
آبشیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر یکی از نیازهای اساسی در استان بوشهر است که مسئولان وعده افتتاح فاز اول آن در سال جاری و تکمیل آن تا قبل از تابستان آینده را دادهاند؛ وعدهای که میطلبد با تلاش مسئولان در زمان مقرر محقق شود.
لزوم تسریع در تکمیل آبشیرینکن بوشهر
عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر صبح دوشنبه در نشست شورای آب استان بوشهر اظهار داشت: بخش عمده آب مصرفی در استان بوشهر از طریق استانهای همجوار تأمین میشود و تلاش ویژهای برای کاهش این وابستگیها داریم.
وی احداث و تکمیل سدهای استان را گامی مهم برای تأمین آب دانست و اضافه کرد: در حوزه آب شرب یکی از مهمترین اقدامات و برنامهها ایجاد و توسعه شیرینسازی آب دریا است که طرحهای متعددی در استان در دست اجرا است.
استاندار بوشهر از احداث تأسیسات آبشیرینکن در نقاط مختلف شهری و روستایی استان خبر داد و بیان کرد: اجرای آب شیرین کن ۳۵ هزار مترمکعبی بوشهر یکی از طرحهای مهم است که باید برای رفع مشکل برق آن اقدام شود.
وی با بیان اینکه فاز نخست آبشیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر تا پایان امسال وارد مدار تولید میشود تصریح کرد: تا پایان بهار سال آینده نیز همه فازهای این آبشیرینکن تکمیل و وارد مدار میشود.
گراوند با اشاره به نصب دستگاههای آبشیرینکن الکترودیالیز در روستاهای استان بوشهر ادامه داد: تاکنون سه دستگاه آبشیرینکن الکترودیالیز در روستاهای دشتی و جم نصب شده است.
وی با اشاره به اجرای طرحهای نوسازی و اصلاح شبکههای آبرسانی در شهرها و روستاها تصریح کرد: رفع مشکلات آب از مطالبات اصلی مردم استان بوده که تلاش میشود این مشکلات رفع شود.
اجرای ۱۲۰ هزار متر مکعب آبشیرینکن
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر در این نشست اظهار داشت: توسعه آبشیرینکنها یکی از مهمترین اقدامات برای تأمین آب پایدار در استان بوشهر بوده است که در این راستا در شهرها و روستاهای استان اقدامات خوبی در دست اجرا است.
عبدالحمید حمزهپور از ساخت آبشیرینکن در شهرها و روستاهای استان بوشهر به ظرفیت ۱۲۰ هزار متر مکعب خبر داد و اضافه کرد: در راستای تسریع در اجرای پروژه آبشیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر اقدامات لازم صورت گرفته است.
وی بیان کرد: فاز اول پروژه آبشیرینکن ۳۵ هزار متر مکعبی بوشهر تا پایان سال جاری تکمیل و به بهرهبرداری میرسد و فاز دوم آن نیز در سه ماهه نخست سال آینده تکمیل و وارد مدار بهرهبرداری خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از نصب آب شیرینکن الکترودیالیز در روستاهای استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: یک دستگاه در روستای عربی دشتی نصب شده که ظرفیت تولید آب به میزان ۲۵۰ مترمکعب در شبانهروز دارد.
حمزهپور با اشاره به این نصب این سیستم آبشیرینکن با همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد: دو دستگاه آب شیرینکن الکترودیالیز نیز در شهرستان جم نصب میشود که ظرفیت هر یک از آنها ۵۰ مترمکعب در شبانه روز است.
برقرسانی به پروژه آبشیرینکن بوشهر
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر نیز اظهار داشت: در راستای برقرسانی به تأسیسات آبشیرینکن در استان بوشهر همکاری لازم از سوی این شرکت در حال انجام است.
صادق زندهبودی از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح برقرسانی به پروژه آبشیرینکن ۳۵ هزار مترمکعبی بوشهر خبر داد و اضافه کرد: از همه ظرفیتها برای تأمین برق مورد نیاز استفاده میشود تا در سریعترین زمان این عملیات اجرا شود.
وی با اشاره به اهمیت پروژههای آب شرب در استان بوشهر برای تأمین آب پایدار و کاهش وابستگیها خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا همزمان با افتتاح فاز نخست این پروژه برق مورد نیاز آن نیز تکمیل و تأمین شود.
سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر افزود: همچنین در راستای تأمین برق مورد نیاز پروژه آبشیرینکن جزیره شیف نیز اقدامات مورد نیاز انجام خواهد شد.
انتظار مردم این است که وعدههای مسئولان در زمان مقرر محقق شود تا نیازهای آنها رفع شده و مشکلات گذشته تکرار نشود.
نظر شما